Site name
Site name

MENADŽER ZA NAKNADE I BENEFICIJE U BEOGRADU


Generali Osiguranje Srbija ne samo što se trudi da pomera granice na tržištu osiguranja u pogledu rezultata i usluge koju pruža klijentima, već svakodnevno teži da unapredi uslove rada zaposlenih. Kako bismo u tome bili uspešni, ozbiljno radimo na razvoju i implementaciji politike i sistema nagrađivanja i benefita. U želji da budemo još efikasniji u ostvarivanju ovih ciljeva, u potrazi smo za novom osobom na poziciji menadžera za naknade i beneficije, koja će svojim iskustvom i znanjem doprineti pozitivnim promenama radnog okruženja, radeći na organizaciji procesa.

Kao menadžer za naknade i beneficije:

  • razvijaćeš i kontrolisaćeš sistem nagrađivanja, naknada i beneficija
  • radićeš na unapređenju sistema motivacije zaposlenih
  • istraživaćeš i analiziraćeš modele zarada i beneficija zaposlenih
  • planiraćeš troškove zaposlenih i izveštavaćeš o njima
  • u saradnji sa direktorima postavljaćeš KPI-eve za sistem motivacije
  • razvijaćeš well-being programe za zaposlene
Generali širi krila svim kandidatima sa fakultetskom diplomom i najmanje tri godine relevantnog radnog iskustva, poželjno u korporativnom okruženju. Očekujemo da se služiš engleskim jezikom na naprednom nivou, a ukoliko te odlikuju inovativnost, pokretačka energija i komunikativnost, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.


PRIJAVI SE do 7. januara 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.