Shop
Fizicka lica - Zdravlje i nezgoda - Osiguranje od nezgode

Osiguranje od nezgode / Grupno osiguranje života

Vaši benefiti

  • Finansijska zaštitita od iznenadnih i neželjenih događaja
  • Brojni popusti koje možete ostvariti prilikom odabira načina plaćanja i dužine trajanja osiguranja

Mislite na vreme i ublažite posledice

Ne dopustite da vas događaji iznenade. Ugovaranjem individualnog osiguranja od posledica nesrećnog slučaja (nezgode), obezbeđujete sebi osiguravajuće pokriće i sigurnost ukoliko nastupe neželjeni događaji. Ne prepuštajte se slučaju i osigurajte se, kako bi se na vreme zaštitili i bar donekle ublažili loše posledice.

Uz minimalna ulaganja, pružite sebi i svojim najmilijama finansijsku zaštitu.

Program individualnog osiguranja od posledica nesrećnog slučaja je vrsta osiguranja od iznenadnih i nepredviđenih događaja koji se ne mogu sprečiti, ali ugovaranjem polise možete zaštititi svoje najbliže i pružiti svojoj porodici sigurnost koju zaslužuje.

Individualno osiguranje lica od posledica nesrećnog slučaja vam pruža prvu neophodnu finansijsku pomoć. U skladu sa svojim potrebama možete ugovoriti pokriće za:

  •  slučaj smrti usled nesrećnog slučaja,
  • trajnog invaliditeta, trajnog gubitka opšte radne sposobnosti kao posledice nesrećnog slučaja (nezgode), koji može biti potpuni ili delimični.

Takođe, možete ugovoriti dodatno osiguravajuće pokriće za:

  • troškove lečenja u slučaju narušavanja zdravlja koje zahteva lekarsku pomoć,
  • bolnički dan - dnevnu nadoknadu za slučaj potrebe boravka u bolnici (ustanovi stacionarnog tipa) do 100 dana u godini.

Primer individualnog osiguranja od posledica nesrećnog slučaja:

Pokriće

Osigurana suma u EUR

Smrt usled nesrećnog slučaja

25.000

Trajni invaliditet

25.000

Troškovi lečenja

500

Bolnički dan

15

Mesečna premija

14,54

 

Važna pitanja

Individualno osiguranje od posledica nesrećnog slučaja mogu ugovoriti lica starosti od 14 do 65 godina koja su državljani ili poreski obveznici Republike Srbije.

Individualno osiguranje od posledica nesrećnog slučaja se može zaključiti na period od jedne ili više godina. Ukoliko zaključite osiguranje na pet godina, prilikom plaćanja premije ostvarićete pravo na popust od 5%, dok za ugovaranje osiguranja u trajanju od 10 godina ostvarujete pravo na popust od 10%.

Premiju možete plaćati shodno vašim potrebama – u mesečnim,  kvartalnim, polugodišnjim i godišnjim ratama...
Popust na plaćanje celokupne godišnje premije odjednom iznosi 10%, a ako se premija plaća polugodišnje obezbeđen je popust od 5%.
Prilikom kvartalnog plaćanja premije odobrava se popust od 2%.