Shop
Karijera

Pridruži nam se i neka Generali tim bude i tvoj tim!

Mi preuzimamo odgovornost. Mi podstičemo inovativnost. Mi negujemo ljudski pristup. Mi cenimo jednostavnost.

Zašto Generali

  • Generali je nosilac prestižnog sertifikata Poslodavac Partner što je zvanična potvrda o izvrsnosti kompanije u odnosu prema zaposlenima
  • Prva smo finansijska organizacija u regionu koja ima sertifikat za Family Friendly Enterprise
  • Za sve naše zaposlene obezbeđujemo polisu privatnog zdravstvenog osiguranja
  • Naši zaposleni uživaju u pogodnostima hibridnog načina rada i fleksibilnog radnog vremena

Ko smo mi

Zašto volimo da radimo ovde?

Brinemo o zdravlju

Svojim zaposlenima nudimo niz mogućnosti za zdraviji život. Obezbedili smo polisu privatnog zdravstvenog osiguranja za sve zaposlene, kao i dodatne pogodnosti za zdravstveno osiguranje članova porodice. Negujemo sportski duh tako što organizujemo sportska takmičenja, podstičemo zaposlene da u njima učestvuju i omogućavamo im popuste na Fit Pass kartice. Organizujemo Genergija dan tokom koga zaposleni imaju priliku da, pored radnih obaveza, upražnjavaju niz wellbeing aktivnosti (joga, različite druge vežbe i masaže), slušaju savete o nutricionizmu i šire svest o izbalansiranom radnom danu. Takođe, zaposleni imaju mogućnost da se u svakom trenutku obrate za psihološku podršku u okviru kompanije.

Vodimo računa o našim porodicama

Mi smo prva Family Friendly finansijska institucija u Srbiji! Radujemo se svakoj novoj bebi, pažljivo biramo poklone za novorođenčad i novogodišnje paketiće za decu zaposlenih. Roditeljima đaka prvaka mnogo znači što imaju slobodan dan kada im deca polaze u vrtić i u školu. Tako mogu da budu uz svoju decu u najvažnijim danima njihovog života. Omogućavamo i savetovanje sa stručnjacima u stresnom periodu upisa dece u srednju školu. Koleginice koje se vraćaju na posao sa porodiljskog odsustva imaju mesec dana skraćenog radnog vremena sa punom zaradom, da se lakše prilagode. Takođe, novopečene tate imaju pravo na 10 slobodnih dana, koje mogu iskoristiti u prvih mesec dana po rođenju deteta. Poseban paket pogodnosti dobijaju samohrani roditelji kojima je potrebna dodatna podrška, a posebnu pažnju posvećujemo i velikim porodicama, odnosno zaposlenima sa troje ili više dece kojima nudimo mogućnost korišćenja dodatnih dana plaćenog odsustva, posebne polise osiguranja kao i novčanu pomoć.

Radimo fleksibilno

Počinjemo radni dan između 7h i 10h, a završavamo ga između 15h i 18h. Pored fleksibilnog radnog vremena, omogućen nam je i hibridni način rada pa biramo hoćemo li raditi od kuće ili iz kancelarije. Nekad je prijatnije i efikasnije raditi van kancelarije koliko god opuštena atmosfera u njoj bila. Kada ti je potreban odmor, uvek možeš nakratko da se opustiš i zabaviš u našoj relax zoni. Uživaj u svim pogodnostima hibridnog načina rada i lepo izbalansiraj privatne i poslovne obaveze.

Mislimo na budućnost

Kao osiguravajućoj kući, naš posao je da mislimo na budućnost i spremno dočekamo neizvesnosti koje nosi. Takav pristup negujemo prema svim svojim klijentima, a sa posebnom pažnjom pomažemo zaposlenima da planiraju svoju budućnost. Obezbeđujemo posebne pogodnosti za uplatu doprinosa u privatni penzioni fond, kao i za kupovinu polisa životnog i neživotnog osiguranja za sve naše zaposlene.

Želiš da postaneš deo našeg tima?

Ukoliko trenutno ne postoji otvoren konkurs koji bi ti bio zanimljiv da se prijaviš, pozivamo te da nam pošalješ svoju biografiju, kako bismo te imali u vidu ukoliko se otvori pozicija bliska tvom iskustvu, obrazovnom profilu i interesovanjima.

Otvoreni konkursi Pošalji biografiju

Proces selekcije

Proces selekcije je transparentan i sprovodi se u nekoliko koraka:

  • Kandidati koji zadovoljavaju uslove konkursa rade pshihološke testove i test znanja engleskog jezika
  • Razgovor sa kolegama iz HR sektora
  • Razgovor sa kolegama koji bi bili nadređeni potencijalnom novom članu Generali tima

U skladu sa specifičnim zahtevima pozicije za koju kandidat konkuriše, proces selekcije uključuje i Assesment centar za dodatnu procenu sposobnosti i kompetencija kandidata.

Zašto je naš prodajni tim poseban

Naši prodavci dobro znaju da će svaki trud i dobar rezultat biti prepoznat, nagrađen i promovisan. Rad u prodajnom timu podrazumeva fleksibilno radno vreme, a tvoj učinak zavisi isključivo od tebe. Nudimo odlične uslove, dinamično radno okruženje i mogućnosti za usavršavanje i napredovanje. Svakog trećeg meseca proglašavamo najbolje, a najbolji među najboljima postaju članovi kluba najboljih prodavaca na nivou kompanije i u okviru Generali grupe. Ne insistiramo na radnom iskustvu jer ti pružamo mogućnost da ga gradiš sa nama, uz podršku mentora.