hero

Automobili i
putovanja

Bezbednost u pokretu: za vaš poslovni i privatni život

Bilo da ste na odmoru ili službenom putu, Generali međunarodno putno i osiguranje motornih vozila čine vas sigurnim gde god da krenete - uvek i svuda. Fleksibilna pokrića prilagođena vašim potrebama pružaju vam sigurnost za neometano putovanje.

Međunarodno putno osiguranje

Tokom boravka u inostranstvu nepredviđeni zdravstveni problemi mogu vam poremetiti planove. Mi vam pomažemo da prevaziđete takve situacije.

Osiguranje od autoodgovornosti

Iako je bezbednost imperativ u saobraćaju, brojne okolnosti mogu dovesti do neželjenih i neprijatnih događaja. Važno je da uz vozačke isprave sa sobom uvek imate polisu osiguranja od autoodgovornosti.

Kasko osiguranje

Bilo da motorno vozilo koristite za lične potrebe ili za posao, treba da ga obezbedite od mogućih nemilih događaja. Najbolja i najpouzdanija zaštita je kasko osiguranje.

Moj auto plus

Pre nego što sednete za volan, obezbedite siguran dolazak do željenog odredišta. Naš novi paket osiguranja motornih vozila omogućava ugovaranje dve vrste osiguranja na jednoj polisi – delimičnog kasko osiguranja i osiguranja vozača i putnika od posledica saobraćajne nezgode.

Pomoć na putu

Sigurno vam se bar jednom desilo da vam se auto pokvari i ostavi vas na putu? Pomoć na putu vam obezbeđuje brzu i efikasnu asistenciju ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti na putevima širom Srbije i Evrope.