Site name
Site name

Hitne intervencije u domaćinstvu

Najbrža usluga, povoljna cena

Kvar u kući ili stanu ne možete predvideti, ali u svakom trenutku možete imati pomoć stručnog i pouzdanog servisera. Usluga hitnih intervencija u domaćinstvu vas oslobađa stresa potrage za serviserom i pokriva troškove njegovog dolaska i rada 24/7. Pokriveni su i troškovi privremenog smeštaja članova domaćinstva kada boravak u stanu ili kući nije moguć.

 

Vaši benefiti

  • pouzdani majstori na vašoj adresi u najkraćem roku
  • jednostavna prijava štetnog događaja
  • pristupačna cena

U saradnji sa priznatom međunarodnom asistentskom kompanijom Europ Assistance obezbeđujemo uslugu hitnih intervencija u kući ili stanu 24 časa 7 dana u nedelji.

Hitne intervencije u domaćinstvu obuhvataju:

  • Savete, informacije, instrukcije i popravke u vašem domu kada su vam hitno potrebni vodoinstalaterski, stolarski, staklarski, električarski, bravarski radovi, hitno saniranje kvara na instalacijama centralnog ili etažnog grejanja, čišćenje u slučaju izliva vode iz instalacija, poplave, prodora atmosferskih, otpadnih i kanalizacionih voda u vašu kuću ili stan.
  • Sitan i potrošni materijal neophodan za pružanje hitne intervencije.
  • Organizaciju i nadoknadu troškova privremenog smeštaja članova domaćinstva kada su požar ili eksplozija izazvali takva oštećenja ili uništenja domaćinstva da u njemu više nije moguće stanovati. Pravo na privremeni smeštaj imaju osobe sa prijavljenim prebivalištem u vašem domaćinstvu.

Premija osiguranja već od 1.185,41 RSD

Važna pitanja

Koliko traje osiguranje?
Kako mogu da kupim ovu uslugu?
Kako mogu da izvršim plaćanje?
Šta da radim kada mi je potrebna hitna intervencija majstora u kući ili stanu?