Shop

Hitne intervencije u domaćinstvu

Vaši benefiti

  • Pouzdani majstori na vašoj adresi u najkraćem roku
  • Jednostavna prijava štetnog događaja
  • Pristupačna cena

Najbrža usluga, povoljna cena

Kvar u kući ili stanu ne možete predvideti, ali u svakom trenutku možete imati pomoć stručnog i pouzdanog servisera. Usluga hitnih intervencija u domaćinstvu vas oslobađa stresa potrage za serviserom i pokriva troškove njegovog dolaska i rada 24/7. Pokriveni su i troškovi privremenog smeštaja članova domaćinstva kada boravak u stanu ili kući nije moguć.

Hitne intervencije u domaćinstvu obuhvataju:

  • Savete, informacije, instrukcije i popravke u vašem domu kada su vam hitno potrebni vodoinstalaterski, stolarski, staklarski, električarski, bravarski radovi, hitno saniranje kvara na instalacijama centralnog ili etažnog grejanja, čišćenje u slučaju izliva vode iz instalacija, poplave, prodora atmosferskih, otpadnih i kanalizacionih voda u vašu kuću ili stan.
  • Sitan i potrošni materijal neophodan za pružanje hitne intervencije.
  • Organizaciju i nadoknadu troškova privremenog smeštaja članova domaćinstva kada su požar ili eksplozija izazvali takva oštećenja ili uništenja domaćinstva da u njemu više nije moguće stanovati. Pravo na privremeni smeštaj imaju osobe sa prijavljenim prebivalištem u vašem domaćinstvu.

 

Premija osiguranja već od 1.185,41 RSD


U saradnji sa priznatom međunarodnom asistentskom kompanijom Europ Assistance obezbeđujemo uslugu hitnih intervencija u kući ili stanu 24 časa 7 dana u nedelji.

Unesi e-mail i šaljemo ti dokumenta
Preuzmi

Važna pitanja

Osiguranje traje godinu dana od dana kada ste ga zaključili, odnosno kada je evidentirana uplata na računu Generali Osiguranja Srbija.

Ukoliko hitne intervencije u domaćinstvu kupite uz osiguranje domaćinstva, osiguranje traje koliko i polisa/potvrda o osiguranju domaćinstva.

Hitne intervencije u domaćinstvu možete kupiti putem Generali Srbija aplikacije, webshopa i u svim poslovnicama Generali Osiguranja Srbija.

Preuzmite Generali Srbija aplikaciju iz prodavnica Google Play ili App Store, posetite Generali webshop ili se obratite agentu u svom gradu putem opcije Pronađi agenta.

Plaćanje možete izvršiti platnom karticom ili uplatnicom prilikom online kupovine. Ako osiguranje kupujete u poslovnici, na raspolaganju vam je i plaćanje gotovinom.

Pozovite asistentsku kompaniju Europ Assistance na + 381 11 414 41 10 i dobićete odgovarajuću pomoć u najkraćem mogućem roku. Dežurni centar Europ Assistance dostupan je 24/7.

Na raspolaganju vam je i besplatan razgovor sa asistentskom službom. Preuzmite Generali Srbija aplikaciju iz prodavnica Google Play ili App Store, povežite se na WiFi mrežu i razgovarajte besplatno sa asistentskom službom.