Site name
Site name

Opšti uslovi korišćenja

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA VEB-STRANICE

Korišćenjem veb-stranice Generali Osiguranja Srbija a.d.o. pristajete na pravila definisana ovim Opštim uslovima korišćenja veb-stranice. Generali Osiguranje Srbija a.d.o. zadržava pravo da u bilo koje doba ove opšte uslove izmeni. Svaka izmena ovih opštih uslova obavezujuća je od dana objavljivanja na veb-stranici Generali Osiguranja Srbija a.d.o. Svaki korisnik veb-stranice je u obavezi da se pre njenog korišćenja upozna sa Opštim uslovima korišćenja.

Ograničenje korišćenja veb-stranice

Sadržina ove veb-stranice je vlasništvo Generali Osiguranja Srbija a.d.o. Korišćenje, menjanje, kopiranje, štampanje, prikazivanje, reprodukcija, distribucija ili objavljivanje dela ili cele sadržine veb-stranice Generali Osiguranja Srbija a.d.o. nije dozvoljeno bez prethodne pismene saglasnosti Generali Osiguranja Srbija a.d.o. Pregledanje ili štampanje dela veb-stranice dozvoljeno je isključivo za lične, nekomercijalne potrebe njenih korisnika.

Ni pod kojim okolnostima Generali Osiguranje Srbija a.d.o. nije odgovorno niti će preuzeti odgovornost za štetne posledice nastale usled kraćeg ili dužeg prekida rada veb-servisa, nepravilnog funkcionisanja ili problema u funkcionisanju interneta, kvarova na kompjuterskoj opremi ili problema sa njom, problema u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili drugih uređaja i opreme koji su van kontrole i uticaja Generali Osiguranja Srbija a.d.o.

 Istinitost i tačnost podataka

Pri kupovini, tj. ugovaranju osiguranja preko interneta, korisnik je dužan da na sva pitanja odgovori istinito i tačno.

Generali Osiguranje Srbija a.d.o. neće snositi odgovornost za neispravne, nepotpune ili netačne informacije koje korisnik unese prilikom kupovine preko interneta.

 

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI PRILIKOM KUPOVINE PREKO INTERNETA

Prilikom kupovine preko interneta poverljive informacije se prenose javnom mrežom u zaštićenoj formi upotrebom 128bitnog SSL protokola i PKI sistema ‒ trenutno najsavremenije tehnologije.

Bezbednost podataka prilikom kupovine garantuje Banca Intesa a.d. Beograd, koja vrši obradu platnih kartica i na čijim se internet stranicama obavlja postupak naplate.

Podaci o platnoj kartici nijednog trenutka nisu dostupni Generali Osiguranju Srbija a.d.o. i ne mogu se pohranjivati u bazu podataka Generali Osiguranja Srbija a.d.o. ili koristiti u druge svrhe. Stoga Generali Osiguranje Srbija a.d.o. ne može biti odgovorno za njihovu zloupotrebu.

 

Cookies

Veb-stranica Generali Osiguranja Srbija a.d.o. koristi „kolačiće” (cookies) kako bi korišćenje interneta bilo prilagođeno potrebama korisnika. Kolačić je tekstualna datoteka koju provajder veb-stranice snima na vaš hard disk. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili unošenje virusa u vaš računar. Kolačići se dodeljuju pojedinačno i može ih čitati samo provajder veb-stranice u domenu u kome je kolačić snimljen.

 

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i bezbednosti vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o njihovom narušavanju, javite nam se:

  • pozivom našeg kontakt centra: 011 222 0 555
  • imejlom na: kontakt@generali.rs
  • pismom na:
        Generali Osiguranje Srbija a.d.o.
        Vladimira Popovića 8
         11070 Novi Beograd

 

 

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju odustanka od ugovora o osiguranju u skladu sa zakonom, i povraćaja sredstava korisnikukoji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Generali Osiguranje Srbija a.d.o. je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, EC/MC i
Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.