Shop

Osiguranje imovine

Osiguranje imovine

Imovina je jedan od osnovnih faktora vašeg poslovnog uspeha, a za ulaganje u nju potrebna su velika finansijska sredstva. Bezbednost imovine nesumnjivo vam je važna, a ipak često ne možete ni predvideti ni uticati na događaje koji je mogu ugroziti i vama stvoriti velike gubitke.

 

Obezbedite sebi sigurno i uspešno poslovanje i izbegnite gubitke tako što ćete osigurati imovinu na vreme.

Vrste osiguranja imovine

Osiguranje imovine od imenovanih i neimenovanih rizika i prekida rada

Požar, oluja, grad, eksplozija, demonstracije, pritisak snega, klizanje tla samo su neki od rizika koji mogu naneti veliku štetu imovini (građevinskim objektima, opremi i zalihama) i ugroziti vaše poslovanje.

U zavisnosti od vaše delatnosti i izloženosti imovine spoljnim uticajima, možete je osigurati i od drugih rizika.

Ugovaranjem osiguranja od prekida rada možete osigurati fiksne troškove i očekivanu izgubljenu dobit usled nastanka osigurane opasnosti.

Osiguranje od prirodnih rizika

Poslednjh godina svedoci smo velikih klimatskih promena. Poplave i zemljotresi su prirodne katastrofe koje pričinjavaju velike štete. Nije ih moguće predvideti, ali je moguće zaštiti se ugovaranjem osiguranja od ovih rizika.

Ostalo (terorizam, krađa, lom stakala)

Terorizam je pošast XXI veka. Rušenje kula Bliznakinja u Njujorku, podmetnute bombe ispred poslovnih zgrada i tržnih centara nisu izolovani slučajevi .

Provalne krađe i razbojništva deo su svakodnevnice. Stakla, prozori i druge staklene površine stalno su izloženi lomu ili oštećenju. Navedeni rizici ne mogu se u potpunosti eliminisati, ali se bar mogu umanjiti.

Osiguranje je jedina mogućnost da se nadoknadi pričinjena šteta od ugovorenog rizika.

Unesi e-mail i šaljemo ti dokumenta
Preuzmi