Site name
Site name

 

Menadžer za iskustvo klijenata i distributera u Beogradu


Želiš nove izazove i imaš energiju da menjaš stvari? Imaš ambiciju da budeš jedan od nosilaca budućih promena u našoj kompaniji? Pred tobom je odlična prilika koja ti omogućuje da se pridružiš dinamičnom timu za iskustvo klijenata. Planiraćeš, iniciraćeš i realizovaćeš aktivnosti koje će unaprediti iskustva naših klijenata i agenata. Osnovni cilj će ti biti zadržavanje klijenata, povećanje baze potencijalnih klijenata, povećanje zadovoljstva i izgradnja lojalnosti klijenata.

Kao menadžer za iskustvo klijenata i distributera:

  • planiraćeš, pratićeš, analiziraćeš i unapređivaćeš klijentske parametre (retention, cross sell, lead generation i sl.)
  • učestvovaćeš u implementaciji CRM softvera
  • bavićeš se strategijom za zadržavanje klijenata i za angažovanje agenata, kao i strategijom prikupljanja potencijalnih klijenata
  • komuniciraćeš i izveštavaćeš redovno Generali Grupu, delićeš i prikupljaćeš dobre prakse
  • analiziraćeš tržište, identifikovaćeš potrebe i klijenata i agenata i shodno tome inoviraćeš i unapređivaćeš procese i alate
  • planiraćeš, predlagaćeš i realizovaćeš CRM kampanje koje će nas dovesti do ostvarenja vizije da budemo doživotni partneri našim klijentima
  • učestvovaćeš u kreiranju modela za unapređenje customer journey-a

Generali širi svoja krila svim kandidatima koji su završili matematički, elektrotehnički, ekonomski ili Fakultet organizacionih nauka i imaju najmanje dve godine iskustva  u CRM i\ili srodnim oblastima  (poželjno). Ako te odlikuju analitičko razmišljanje, napredno koristiš excel u svakodnevnom radu i govoriš engleski jezik na naprednom nivou, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE. Pošalji nam svoj CV do 6. avgusta 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.