Site name
Site name

PREUZIMAČ RIZIKA u osiguranju korporativne imovine


Dobra procena i analiza rizika su važan preduslov za obezbeđivanje kvalitetnog osiguranja  klijentima. Zbog toga smo trenutno u potrazi za novim preuzimačem rizika u timu za osiguranje korporativne imovine u Beogradu:

Kao preuzimač rizika u osiguranju korporativne imovine:

  • procenjivaćeš i analiziraćeš rizike, i prikupljaćeš neophodne podatke za izradu ponuda osiguranja
  • izrađivaćeš ponude i polise za osiguranje imovine, odgovornosti, transporta, avijacije i obračunavaćeš premiju osiguranja
  • predlagaćeš i vršićeš izmene u zaključenim ugovorima u osiguranju
  • sarađivaćeš sa kanalima prodaje tokom izrade ponuda i polisa
  • predlagaćeš izmene tarifa za obracun premije osiguranja i uslova osiguranja

Generali ti širi krila ukoliko imaš završen FON, ekonomski, građevinski ili mašinski fakultet i najmanje godinu dana iskustva na poslovima preuzimanja rizika (poželjno). Ako te odlikuju analitičnost, usmerenost na detalje, a motivišu te timski duh i usmerenost na klijente, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE. Pošalji nam svoj CV do 20. septembra 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.