Site name
Site name

 

MENADŽER ZA SARADNJU SA ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA U BEOGRADU

 

Da bi naši klijenti bili zadovoljni uslugama dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, potrebno je da koordinacija i saradnja naše kompanije i klinika sa kojima sarađujemo, a koje im pružaju potrebne medicinske usluge, bude na visokom nivou. Novi član tima na poziciji menadžera za saradnju sa zdravstvenim ustanovama, zajedno sa ostalim kolegama iz tima, radiće na unapređenju ove saradnje i povećanju zadovoljstva klijenata.

Kao menadžer za saradnju sa zdravstvenim ustanovama:

  • širićeš mrežu zdravstvenih ustanova
  • kontrolisaćeš ugovore i dokumentaciju sa pružaocima zdravstvenih ustanova
  • pregovaraćeš sa zdravstvenim ustanovama u skladu sa potrebama.
  • organizovaćeš saradnju sa klinikama u mreži i vršićeš kontrolu sprovođenja usluga
  • posećivaćeš klinike, radi provere opremljenosti i ljudskih kapaciteta
  • obučavaćeš osoblje u medicinskim ustanovama (važeći uslovi polise, prijem osiguranika, popunjavanje i kompletiranje potrebne dokumentacije, upoznavanje sa različitim procedurama)
  • istraživaćeš tržište i konkurenciju
  • sarađivaćeš sa našim Medic call centrom

Generali širi krila svim kandidatima koji su završili fakultet ili višu školu i imaju barem dve godine iskustva u prodaji na terenu. Očekujemo da si aktivan vozač i da se služiš engleskim jezikom na naprednom nivou, a ukoliko te odlikuju dobre pregovaračke sposobnosti i proaktivnost u radu, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE do 2. avgusta 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

U pitanju je angažovanje na određeno vreme.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.