Site name
Site name

 

Specijalista za marketing u Beogradu

 

Pored toga što je Generali Osiguranje Srbija jedan od lidera na tržištu osiguranja u Srbiji, ponosni smo i na činjenicu da je naš brend veoma prepoznatljiv među potencijalnim klijentima. Svojim delovanjem, eksternom komunikacijom, izgradnjom i čuvanjem korporativnog identiteta i društveno odgovornim ponašanjem, nastojimo da održimo dobar imidž kompanije U želji da u istom smeru nastavimo, kako bi nas ljudi prepoznavali u istinski pozitivnom svetlu, ojačavamo naš tim novim specijalistom za marketing.

Kao specijalista za marketing:

  • Učestvovaćeš u planiranju, kreiranju i realizaciji media plana za različite kampanje (TV, digital, OOH, DOOH)
  • Realizovaćeš strateške projekate kompanije
  • Radićeš na optimizaciji internet sajta
  • Učestvovaćeš u pripremi BTL i sponzorskih aktivnosti
  • Organizovaćeš sprovođenje marketinških kampanja na društvenim mrežama
  • Komunikaciraćeš sa eksternim i internim saradnicima na poslovima kreiranja plana objava na društvenim mrežama
  • Učestvovaćeš u kreiranju sadržaja i ažuriranju kompanijske web i stranica na društvenim mrežama

Generali širi krila svima koji imaju završen fakultet (poželjno) i najmanje dve do tri godine relevantnog radnog iskustva u velikoj korporaciji (poželjno). Od tebe očekujemo dobre organizacione sposobnosti, kao i napredno znanje engleskoj jezika. Ukoliko te odlikuju odlične komunikacione veštine, i pokreće te timski rad, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE do 15. juna 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.