Site name
Site name

KOORDINATOR TEHNIČKE PODRŠKE U BEOGRADU

 

Konstantno poboljšavamo kvalitet svog poslovanja čineći naše proizvode i usluge dostupnijim i lakšim za korišćenje. Kako bi sve funkcionisalo na najbolji mogući način, naš tim IT tehničara svakodnevno nastoji da odgovori na potrebe i zahteve svih zaposlenih, kada je u pitanju tehnička podrška poslovanju. Zahvaljujući njihovim ozbiljnom pristupu i trudu, naši zaposleni rade brže i efikasnije. Kako bismo nastavili istim putem i dalje, tražimo novu osobu koja će na poziciji koordinatora tehničke podrške organizovati naš tim tehničara u Beogradu.

Na poziciji koordinatora tehničke podrške:

  • organizovaćeš posao IT tehničara u skladu sa prioritetima
  • davaćeš predloge o nabavci potrebne IT opreme
  • održavaćeš računarsku opremu
  • instaliraćeš i konfigurisaćeš korisničke računare
  • davaćeš podršku korisnicima u radu sa računarskom opremom
  • instaliraćeš, podešavaćeš i optimizovaćeš računarske sisteme i mreže na udaljenim lokacijama

Generali ti širi krila ukoliko imaš završenu višu školu tehničkog usmerenja (poželjno), poželjno barem tri godine relevatnog radnog iskustva i dobro poznaješ računarski hardware, Windows operativne sisteme i rad u aktivnom imeniku. Ukolliko te odlikuju timski duh, analitičnost, usmerenost na interne klijente i aktivan si vozač, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE. Pošalji nam svoj CV do 30. marta 2020. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.