Site name
Site name

 

PROGRAMER U BEOGRADU

Generali Osiguranje Srbija konstantno poboljšava kvalitet poslovanja i svoje proizvode i usluge čini dostupnijim i lakšim za korišćenje. Za to je zadužen naš tim programera u Direkciji za IT. Zahvaljujući njihovim savremenim web i mobilnim rešenjima, naši zaposleni rade brže i efikasnije, a klijenti lakše dolaze do naših proizvoda. Ovom inovativnom timu potrebno je pojačanje, novi kolega ili koleginica, koji će im pomoći da nastave putem uspeha.

Na poziciji programera:

  • projektovaćeš i izrađivaćeš nove module u skladu sa potrebama posla
  • učestvovaćeš u testiranju i primeni novih modula informacionog sistema
  • radićeš na održavanju i unapređivanju informacionog sistema
  • obučavaćeš korisnike aplikacija

Generali ti širi krila ukoliko imaš završen elektrotehnički, matematički fakultet ili FON (smer za informacione tehnologije) i poseduješ najmanje tri godine iskustva u radu na SQL serveru ili programiranju na bilo kojoj od platformi: .NET (VB, C#), React, Android ili IOS. Ukoliko želiš da radiš u stabilnom okruženju koje ti pruža priliku da pokažeš sve ono što umeš i tako doprineseš da budemo još bolji, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE do 17. avgusta 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.