Shop
PROJEKAT DYNAMIC LIFE

PROJEKAT DYNAMIC LIFE

Šta je to novo, jedinstveno, dinamično, što štedi novac i pruža sigurnost? To je DYNAMIC LIFE.

25.07.2022.

Šta je Dynamic Life?

Generali Osiguranje Srbija je u saradnji sa srpskim startapom DYNAMIC LIFE razvilo inovativan i u svetu jedinstven proizvod životnog osiguranja.

Tradicionalnu polisu životnog osiguranja spojili smo sa najsavremenijim oblikom štednje i dobili Dynamic Life – program u kome vi, naši korisnici, kroz svakodnevnu kupovinu generišete premiju osiguranja bez dodatnog opterećenja budžeta.

Program se zasniva na najnovijim tehničkim rešenjima, zabavi i interakciji. 

Zvuči nemoguće?  Čitajte dalje.

Kako funkcioniše?

Svaki put kada kupite robu i/ili uslugu kod naših partnera, oni vam na polisu Dynamic Life uplaćuju iznos proporcionalan plaćenom računu, kao premiju osiguranja. Što više trošite, na polisu se uplaćuje veći iznos. 

Premiju možete da dopunjavate i na drugi način: treba samo da skenirate QR kod na fiskalnom računu i odgovarajući iznos biće vam isplaćen na polisu životnog osiguranja.

Polisa Dynamic Life ugovara se na 15 godina. Sve to vreme, vaš život je osiguran i pružate sigurnost sebi i svojoj porodici.

Da li vi morate nešto da uradite?

Zaključite polisu životnog osiguranja Dynamic Life i kupujte kod naših partnera. Preko Dynamic Life aplikacije, koja će vam uskoro biti dostupna u prodavnicama Google Play Store i App Store, moći ćete da pratite sve svoje transakcije i primljene uplate.

Ko su naši partneri?

Naši partneri su poznate kompanije koje se bave različitim delatnostima. Spisak partnera biće objavljen na dan pokretanja projekta Dynamic Life, a nastojaćemo da stalno uvećavamo njihov broj tokom trajanja projekta.

Kako da Dynamic Life postane deo vašeg života?

U objektima naših partnera širom zemlje, naši ljubazni specijalisti za Dynamic Life u sve će vas detaljno uputiti.

Koja je naša misija?

Zaštita vašeg života bez dodatnog opterećenja vašeg budžeta.

Kada počinje?

Budućnost počinje 14. novembra 2022. godine.