Shop
Praznična avantura u Beogradu

Praznična avantura u Beogradu

16.12.2022.

Da li i tebe ovih dana pitaju isto? Mi još uvek ne znamo gde ćemo za doček, ali znamo gde ćemo se švrćkati tokom praznika. Zato želimo da ti preporučimo nekoliko mesta u gradu na kojima će biti dobar praznični provod.


Zimska bajka

Ukoliko ti se ide na klizanje, pije kuvano vino, jedu slasni burgeri ili đuska, dođi u Zimsku bajku u Savskom parku.

Pored neverovatne praznične dekoracije biće i dobre muzike. Za najmlađe će na glavnoj bini dečja pozorišta vikendom izvoditi predstave, a omiljena glumačka lica čitaće najlepše dečje bajke. Za potpuni užitak velikih i malih čak i ako bude sveže, tu su mekana Generali ćebenca. Program traje od 15. decembra do 15. januara.


Winter Village

U tržnom centru Galerija, 24. i 25. decembra održaće se novogodišnji Winter Village. Događaj je namenjen deci, ali ništa te ne sprečava da i ti crtaš i bojiš sa našim Mraz Lavićem. Crtanje je uvek dobra zabava i za decu i za odrasle.


Ulica otvorenog srca

Mnogi bi rekli da 1. januar nije 1. januar bez Ulice otvorenog srca. Mi se slažemo i sa nestrpljenjem čekamo da se svi zajedno družimo na ovoj tradicionalnoj manifestaciji. Početak programa je tačno u podne, na dobro poznatoj adresi, ispred Ateljea 212. Kao i svake godine, odatle kreće čarolija zabave, muzike, ića i pića. Dođite da otvaramo poklončiće koje je pripremio naš Deda Mraz i pravimo najrazličitije oblike od balona.

Nije bitno gde ćeš za Novu, kad je svaki dan prazničan 😃