Shop
Održan događaj Be Bold for Inclusion

Održan događaj Be Bold for Inclusion

Kako bismo u što većoj meri širili svest o značaju inkluzije i prihvatanju različitosti, šestu godinu zaredom organizovali smo događaj Be Bold for Inclusion

10.03.2023.

U Generali Osiguranju Srbija, važno nam je da #PodržimoRazličitost i svima pružimo jednake šanse da iskoriste svoj potencijal.

Kako bismo u što većoj meri širili svest o značaju inkluzije i prihvatanju različitosti, šesti put zaredom organizovali smo događaj „Be Bold for Inclusion”. Ovogodišnja tema bila je inkluzija osoba sa invaliditetom.

Tim povodom, 9. marta u Maloj kuli u Beogradu, organizovan je filmski program „Uhvati film, promeni perspektive”, u okviru kojeg su prikazani filmovi o ljudima čije su životne okolnosti drugačije od uobičajenih. Njihove priče su nam na dirljiv način približile kako osobe sa nekim vidom invaliditeta vide svet oko sebe, kako žive i kako se ostvaruju u različitim poljima.

Nakon projekcije filmova održana je panel diskusija, u kojoj su učestvovali predsednik Izvršnog odbora Dragan Filipović i predstavnice festivala „Uhvati film, promeni perspektive” Marijana Ramić Vulin i Milesa Milinković. Moderator je bila naša koleginica Ivana Mulić, menadžerka za organizacionu kulturu.

Direktor Filipović je istakao da je nama u kompaniji važno da podržimo različitost i svima pružimo jednake šanse da iskoriste svoj potencijal. Takođe, govorilo se o podršci koju naša kompanija pruža koleginicama i kolegama sa invaliditetom i o planovima da budemo još inkluzivniji i za zaposlene i za klijente.