Shop
Generali Osiguranje Srbija – dobitnik prestižnog sertifikata „Poslodavac partner“

„Za nas ovaj sertifikat predstavlja značajno priznanje, jer objektivnom metodologijom ocenjuje kvalitet HR procesa, omogućava poređenje sa najboljima i daje konkretne smernice za dalja unapređenja“

15.09.2022.

 

„Za nas ovaj sertifikat predstavlja značajno priznanje, jer objektivnom metodologijom ocenjuje kvalitet HR procesa, omogućava poređenje sa najboljima i daje konkretne smernice za dalja unapređenja“

U četvrtak, 8. septembra, našoj kompaniji je dodeljen prestižni sertifikat „Poslodavac partner“ od strane Grupe SELECTIO u partnerstvu sa kompanijom HR Xcel na domaćem tržištu. Ovaj sertifikat dodeljuje se kompanijama prepoznatim po izvrsnosti u oblasti upravljanja ljudskim resursima. Generali Osiguranje Srbija je prva osiguravajuća kuća u zemlji koja je dobila ovo priznanje.

U ime svog tima i cele kompanije, sertifikat i nagradu je primila članica Izvršnog odbora zadužena za HR i strategiju Maša Lalić.

Za nas ovaj sertifikat predstavlja značajno priznanje, jer objektivnom metodologijom ocenjuje kvalitet HR procesa, omogućava poređenje sa najboljima i daje konkretne smernice za dalja unapređenja. Za HR tim je to nagrada za dugogodišnji posvećen rad u svakoj oblasti, na svakom projektu i jedna svojevrsna zlatna medalja koja potvrđuje da smo na pravom putu. Za top menadžment je to važno priznanje jer je dobar HR  preduslov za zdravu, snažnu i privlačnu kompaniju. A potpunu vrednost i pravi smisao osetićemo tek kada svi naši ljudi, svih 1600 koleginica i kolega, bude ponosno i potpuno zadovoljno radom i atmosferom u našem Generaliju, i to je naš stalni fokus. Sertifikat nam je takođe dao podstrek da o dobrim praksama pričamo glasnije, i još dalje, izvan granica Generalija kako bi i naši potencijalni zaposleni i klijenti mogli da osete da „Ekipa je strava na krilima lava“ kako kaže i jedan od naših slogana sa sportskih takmičenja“, izjavila je Maša.

Sertifikat nam je uručila Lara Šubić Šuša ispred Grupe SELECTIO, koja nam je čestitala na odličnim rezultatima tokom selekcije, istakavši da joj je drago što je Generali među prvima u Srbiji koji su nosioci ovog sertifikata i što svojim primerom pokazuje pravac unapređenja HR procesa.