Shop
Francusko-srpska privredna komora dodelila Generali Osiguranju Srbija nagradu u kategoriji inovacija za projekat Dynamic Life

Francusko-srpska privredna komora dodelila Generali Osiguranju Srbija nagradu u kategoriji inovacija za projekat Dynamic Life

28.04.2023.

Na tradicionalnoj Green gala večeri za 250 članica, partnera i prijatelja, Francusko-srpska privredna komora dodelila je Generali Osiguranju Srbija nagradu u kategoriji inovacija za projekat Dynamic Life.

U ime kompanije, nagradu je primio direktor Direkcije za pravne poslove Nenad Grujić. On je istakao značaj ovog priznanja za našu kompaniju jer je u pitanju projekat koji smo lansirali krajem prošle godine i koji je doneo velike novine na tržište životnog osiguranja u Srbiji.

Dynamic Life osiguranicima omogućava da štede tako što im prilikom svake kupovine proizvoda i usluga partnerskih kompanija prodavac ili proizvođač kupljenog proizvoda uplaćuje deo iznosa računa na polisu Dynamic Life, na ime premije osiguranja. Na ovaj način svi građani starosti od 18 do 55 godina mogu da budu životno osigurani, a da im plaćanje premije osiguranja ne opterećuje budžet. Sve što treba da urade je da zaključe polisu osiguranja Dynamic Life, da instaliraju mobilnu aplikaciju Dynamic Life i da prilikom kupovine partnerskih proizvoda prodavcu pokažu bar kod odnosno da skeniraju QR kod sa fiskalnog računa. Po obavljenoj kupovini premija osiguranja uplaćuje im se na polisu Dynamic Life.

Nagrada za društveno odgovorno poslovanje dodeljena je kompaniji Schneider Electric za projekat „Pravo na saznanje”, a članovi privredne komore dobili su specijalne nagrade.

Francusko-srpska privredna komora je prošle godine svoje poslovanje usmerila ka promociji održivog razvoja, pa je ovogodišnje gala veče organizovano uz poštovanje principa zaštite životne sredine. Upotreba plastike je svedena na minimum, a komora je najavila da će za svakog gosta koji je prisustvovao događaju posaditi po jedno drvo.

Zahvaljujemo na nagradi i čestitamo svim dobitnicima!