Shop
Završen deseti ciklus radionica Podrška, ne perfekcija

Završen deseti ciklus radionica Podrška, ne perfekcija

Kroz THSN program za porodice do sada je prošlo 2700 roditelja, sa uticajem na preko 4000 dece.

30.05.2023.

U protekle dve nedelje, u centrima za roditelje koje smo tokom 2021. i 2022. otvorili u 14 gradova u Srbiji održavale su se poslednje radionice 10. ciklusa programa "Podrška, ne perfekcija"

Program Fondacije Novak Đoković koji je osmišljen u okviru našeg The Human Safety Net programa za porodice, do sada je podržao oko 2700 roditelja, polaznika radionica.

Ovom prilikom, i naše koleginice, predstavnice Generalija i The Human Safety Neta posetile su radionice u svim centrima, gde su učestvovale u interaktivnim razmenama iskustava i sumiranju zanimljivih lekcija o roditeljstvu. 

Zahvaljujemo se našim THSN ambasadorima: Suzani JovičićMariji KrstićGordani PejinDragani DimitrijevićRužici SokolovZorici StojićSanji PenjiševićSlavomiru Borki, kao i našim THSN volonterima: Jeleni BikarBiljani ĐurđevićGabrieli AvramovićJovani BabićBiljani PetrovićMileni JovaševićSanji Stojić i Ani Simeunović.

Roditelji sa radionica nose nova znanja, tehnike roditeljstva koje im pomažu u svakodnevnom odgajanju dece. Mi im želimo puno sreće i uspeha, a centri su uvek dostupni za svaku vrstu konsultacije.