Shop
Otvoren petnaesti centar za roditelje u okviru THSN programa

Otvoren petnaesti centar za roditelje u okviru THSN programa

Generali Osiguranje Srbija i Fondacija Novak Đoković otvorili su 15. centar za roditelje i time zaokružili projekat otvaranja centara u Srbiji.

31.01.2024.

U okviru programa za porodice inicijative The Human Safety Net, Generali Osiguranje Srbija i Fondacija Novak Đoković otvorili su 15. centar za roditelje. Centar za roditelje deo je The Human Safety Net projekta Generali Osiguranja Srbija, koji se sprovodi kroz program “Podrška, ne perfekcija” Fondacije Novak Đoković. Tokom 2021. godine, započeli smo projekat otvaranja centara širom Srbije, a sada smo ga zaokružili otvaranjem 15. centra po redu.

U centrima se održavaju radionice za roditelje i staratelje dece uzrasta do šest godina, na kojima im se pruža podrška u odgajanju dece.

Otvaranju 15. centra, u Beogradu, prisustvovali su predsednik Izvršnog odbora i generalni direktor Generali Osiguranja Srbija Dragan Filipović, direktorka Direkcije za korporativne komunikacije Generali Osiguranja Srbija i THSN programa Nataša Đurđević i nacionalna direktorka Fondacije Novak Đoković Maja Kremić.

Ponosni smo što već šest godina sprovodimo program za porodice inicijative The Human Safety Net zajedno sa našim partnerom, Fondacijom Novak Đoković. Otvaranjem 15. centra za roditelje zaokružujemo projekat otvaranja ovih centara širom Srbije. Zahvaljujući sinergiji koja je između Generali Osiguranja Srbija i Fondacije Novak Đoković stvorena kroz program „Podrška, ne perfekcija”, roditeljima možemo da pružimo podršku u odgajanju dece i oslobađanju dečjeg potencijala. Strateško opredeljenje naše kompanije je kreiranje dugoročnih održivih projekata kojima ćemo podržavati lokalnu zajednicu. Planiramo da nastavimo saradnju i da pronađemo nove partnere kako bismo obuhvatili još veći broj porodica, u skladu sa našom strategijom doživotnog partnera”, izjavio je Dragan Filipović.

Srećni smo što danas otvaramo 15. centar za roditelje i to baš ovde, u Beogradu, sa našim dugogodišnjim partnerima iz Generali Osiguranja Srbija i inicijative The Human Safety Net. Kroz naše radionice u okviru programa „Podrška, ne perfekcija” do sada je prošlo više od 3000 roditelja. Njihovi utisci i iskustva su potvrda da smo na pravom putu i ohrabruju nas da nastavimo našu misiju. Osnaživanje roditelja i staratelja u najzahtevnijoj životnoj ulozi naizgled je mali, ali zapravo važan korak u izgradnji zdravog društva. Radujemo se novim uspesima, novim polaznicima i prijateljstvima koje će buduće radionice, sigurna sam, iznedriti”, istakla je Maja Kremić.