Shop
Generali Osiguranje Srbija primilo nagradu za THSN program

Generali Osiguranje Srbija primilo nagradu za THSN program

Nagrada "Award for the biggest charity contribution" dodeljena nam je za naš program za porodice.

01.04.2022.

Magazin Diplomacy & Commerce dodelio je nagradu "Award for the Biggest Charity Contribution" Generali Osiguranju Srbija za rad u okviru THSN programa za porodice. Program koji uspešno sprovodimo već četiri godine do sada je pomogao preko 2000 porodica i dece. Nagradu je primila direktorka Direkcije za korporativne komunikacije i The Human Safety Net programa u Srbiji Nataša Đurđević. Dodeli su prisustvovali neki od naših THSN Ambasadora.

“Čast mi je i veliko zadovoljstvo da u ime kompanije primim nagradu za doprinos koji dajemo zajednici kroz naš program THSN za porodice. Tokom prošle godine otvoreno je 14 Centara za roditelje i 3 senzorne sobe za decu sa senzornim smetnjama. Želim da se zahvalim svim našim ambasadorima koji posvećuju svoje vreme i energiju da ožive i sprovedu inicijative koje organizujemo. Bez njih, ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zbog toga, ova nagrada je za sve njih" – rekla je Nataša.

Članovi žirija su bili: Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, ujedno i predsednik žirija, predstavnici 12 bilateralnih komora i poslovnih udruženja, kao i Robert Čoban, predsednik CPG i Ruža Veljović, direktorka D&C magazina. Od 80 nominovanih kompanija, organizacija i pojedinaca, žiri je odabrao 12 kojima je dodelio nagrade za različite oblasti društvenog delovanja.

Magazin Diplomacy&Commerce, sindikacija britanskog časopisa The Economist, dodelu nagrada je organizovao na proslavi svog šestog rođendana i tom prilikom nagradio i pojedince, kompanije i organizacije koje se ističu u humanitarnom radu, CSR-u, održivom poslovanju i zelenim projektima, digitalizaciji i biznis inovacijama, razvoju umetnosti i kulture, kao i unapređenju bilateralne saradnje, privrednog ambijenta, uslova poslovanja i društva u celini.