Shop
Generali Osiguranje Srbija prikuplja knjige u okviru inicijative The Human Safety Net

Generali Osiguranje Srbija prikuplja knjige u okviru inicijative The Human Safety Net

Naši zaposleni širom Srbije organizovali su akciju ,,Pokloni deci knjigu, poklonićeš im svet!”, tokom koje su prikupljane knjige za decu uzrasta do 6 godina.

05.11.2020.

 

Generali Osiguranje Srbija se pre tri godine priključilo inicijativi The Human Safety Net i zajedno sa Fondacijom Novak Đoković realizuje brojne akcije sa ciljem pružanja podrške roditeljima, starateljima i hraniteljima dece u ranom razvoju.

Između ostalih, organizovana je i akcija „Pokloni deci knjigu, poklonićeš im svet!”, tokom koje su prikupljane knjige za decu uzrasta do 6 godina. Solidarnost i želju da pomognu pokazali su zaposleni kompanije u više od 50 gradova Srbije, organizovani u timove predvođene koordinatorima.

Među prvim volonterima bila je koleginica Nataša Sremčić.

„Kada je krenula akcija sakupljanja knjiga za decu, želela sam da budem koordinator i da motivišem kolege da učestvuju kako bi i oni doživeli tu lepu emociju humanosti”, rekla je Nataša i dodala da ova akcija usrećuje sve zaposlene jer je njen rezultat mnoštvo dečjih osmeha.

Kolega Vladimir Jurić, koordinator tima „Mika Antić”, izjavio je: „Veličina čoveka je u davanju. Veoma sam zadovoljan što smo se aktivirali kako bismo vratili osmehe na dečja lica. Pomozimo svi zajedno da nam budućnost bude bolja tako što ćemo deci omogućiti lepše detinjstvo.“

Ponosni smo na kolege koje su dale doprinos ovoj akciji i radujemo se narednim aktivnostima kompanije u okviru ovog globalnog pokreta Generali grupe.