Shop
Generali osiguranje i Human Safety net rade na programu za porodice.

Generali Osiguranje Srbija se priključilo inicijativi The Human Safety Net u oktobru 2017. godine, izabravši program za porodice. Cilj ovog programa je da deci koja žive u nemaštini pruži jednake šanse da ostvare svoj puni potencijal.

Podrškom programa „Podrška, ne perfekcija”, Generali Osiguranje Srbija je 2018. godine otpočelo saradnju sa Fondacijom Novak Đoković, koja ulaže u rani razvoj dece i predškolsko obrazovanje u Srbiji. Cilj programa je da roditeljima, starateljima i hraniteljima dece do šest godina starosti pomogne u rešavanju svakodnevnih izazova u vaspitanju i odgajanju dece, budući da je ovaj period ključan za dalji razvoj deteta i detetovog potencijala.

Sa svojim partnerom, Fondacijom Novak Đoković, Generali Osiguranje Srbija dvaput godišnje organizuje ciklus radionica u nekoliko gradova. Dvosatne radionice za grupe od dvadeset polaznika održavaju se jednom nedeljno tokom dva i po meseca. Do sada ih je pohađalo više od pet stotina roditelja u trideset gradova širom Srbije. Radionice vode stručnjaci iz lokalne zajednice, a za decu je organizovano čuvanje u vrtićima dok su roditelji na radionicama.