Shop
Generali Osiguranju Srbija uručena Virtus nagrada  za dugoročno partnerstvo između poslovnog i civilnog sektora

Generali Osiguranju Srbija uručena Virtus nagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i civilnog sektora

U subotu, 25. marta, na 16. dodeli nagrada Virtus, Fondacija Trag je našoj kompaniji uručila nagradu za dugoročno partnerstvo između poslovnog i civilnog sektora.

28.03.2023.

Naša kompanija dobila je ovo priznanje za program za porodice koji već pet godina uspešno sprovodi sa Fondacijom Novak Đoković u okviru Generalijeve inicijative The Human Safety Net i programa fondacije „Podrška, ne perfekcija”. Cilj programa je pružanje podrške roditeljima u odgajanju dece uzrasta do 6 godina kroz radionice koje se održavaju širom Srbije.


autor fotografija: Jakov Simović i Dragan Mujan/Trag fondacija

U ime naše kompanije i ispred inicijative The Human Safety Net, nagradu je primila Nataša Đurđević, direktorka Direkcije za korporativne komunikacije i THSN program u Srbiji.

„Ova nagrada je dokaz naše posvećenosti izgradnji pravednijeg, inkluzivnijeg i održivijeg društva. U ime preko 1500 naših zaposlenih, zahvaljujem žiriju i Trag fondaciji koji su prepoznali našu želju da dugogodišnjom podrškom kroz program „Podrška, ne perfekcija” Fondacije Novak Đoković pomognemo roditeljima dece uzrasta do 6 godina da im obezbede bolju i srećniju budućnost. Odgovornim korporativnim poslovanjem mi tražimo načine da podržimo zajednicu u kojoj poslujemo kako bismo zajedno prevazišli društvene izazove. Verujemo da samo saradnjom između javnog i privatnog sektora možemo da stvorimo održivu budućnost, što zahteva posvećenost, vreme, viziju i saradnju. Ovakvom vidu saradnje kompanije daju doprinos ulaganjem sredstava, znanja, veština i vremena svojih ljudi, a civilni sektor plasiranjem dobrih projekata i okupljanjem ljudi iz različitih zajednica i udruženja. Čestitam svim nominovanim pojedincima i kompanijama koji svojim angažovanjem stvaraju bolju budućnost našeg društva”, izjavila je Nataša Đurđević.


autor fotografija: Jakov Simović i Dragan Mujan/Trag fondacija

Fondacija Trag već 16 godina dodeljuje nagrade za filantropiju kompanijama, malim i srednjim preduzećima i pojedincima koji pokreću i podržavaju filantropske inicijative i tako doprinose razvoju zajednice u kojoj žive i rade.

Nagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i civilnog sektora u prvi plan stavlja uspešno osmišljeno višegodišnje partnerstvo kompanije i organizacije civilnog društva radi rešavanja ozbiljnijeg društvenog problema. Cilj ovog priznanja je da podstakne saradnju poslovnog i civilnog sektora i inspiriše i druge da razmišljaju o ovakvom povezivanju.