Shop

Generali poklanja proširenje pokrića u slučaju hospitalizacije zbog COVID-19

02.04.2020.

U želji da što bolje zaštitimo svoje osiguranike u ovim vanrednim okolnostima, odlučili smo da klijentima koji imaju polisu osiguranja malog i srednjeg preduzeća sa ugovorenim pokrićem prekida rada i klijentima koji imaju životno osiguranje sa ugovorenom bolničkom dnevnom naknadom usled nesrećnog slučaja poklonimo proširenje ovih pokrića u slučaju bolesti COVID-19. Ovim pokrićem su pored bolnica obuhvaćeni i centri koji su formirani radi lečenja COVID-19 (privremene bolnice na sajmovima, u sportskim halama i sl.).

Besplatno dodatno  pokriće za vlasnike malih i srednjih preduzeća

Svesni smo važnosti preduzetnika i malih i srednjih preduzeća za privredu naše zemlje i izazova sa kojima se u ovom trenutku suočavaju.

Da bi što lakše prevazišli posledice prekida rada u vanrednoj situciji, odlučili smo da svim klijentima koji imaju polise osiguranja malih i srednjih preduzeća sa ugovorenim pokrićem prekida rada poklonimo proširenje ovog pokrića na COVID-19.  Besplatno pokriće obezbeđuje naknadu vlasnicima malih ili srednjih preduzeća i preduzetnicima hospitalizovanim zbog bolesti COVID-19. Ovo pokriće će biti na snazi do 31.avgusta 2020. godine.

Besplatno dodatno pokriće za klijente životnog osiguranja

Da bi naši klijenti životnog osiguranja bili što bolje zaštićeni u ovim vanrednim okolnostima, odlučili smo da svima koji imaju važeću polisu životnog osiguranja sa dopunskim pokrićem dnevne naknade usled nesrećnog slučaja poklonimo proširenje pokrića za dane provedene na bolničkom lečenju COVID-19.

Besplatno proširenje pokrića traje tokom aprila i maja 2020. godine. Iznos besplatnog pokrića je usklađen sa iznosima koji su ugovoreni za dnevnu naknadu usled nesrećnog slučaja (u skladu sa ugovorenom polisom i uslovima osiguranja: maksimlan broj dana, iznos osigurane sume itd.).

Podsećamo klijente koji su ugovorili dopunsko osiguranje bolničke dnevne naknade posle 1. septembra 2018. godine da je COVID-19 automatski uključen u pokriće bolničkog lečenja.

Sve informacije o besplatnom pokriću možete dobiti od svojih savetnika, ako pozovete Kontakt centar na 0800 222 555 (besplatan poziv) ili 011 222 0 555, ili pošaljete upit na kontakt@generali.rs.

Budite bezbedni, ostanite kod kuće. Mi ćemo se potruditi da vas što bolje zaštitmo i da vam omogućimo lak pristup svim našim uslugama.

Preuzmite saopštenje za medije.