Shop

Predsednik Izvršnog odbora i CEO Dragan Filipović o novinama u poslovanju Generali Osiguranja Srbija i o tome šta nas očekuje u novoj godini

03.01.2020.

Dragan Filipović, predsednik Izvršnog odbora i CEO Generali Osiguranja Srbija, u gostovanju na Studiju B, u emsiji Moja polisa, govorio je o novinama u našem poslovanju i o tome  šta nas očekuje u novoj godini:

„Moje lično mišljenje je da uspeh svake firme, pa i Generalija, počiva na dva stuba. To su: zadovoljan zaposleni i zadovoljan klijent. Mi već godinama mnogo radimo i na jednom i na drugom.  Mnogo radimo sa našim zaposlenima na motivaciji, edukaciji, treningu, zadovoljstvu uslovima rada, beneficijama. Smatramo da se njihova pozitivna energija prenosi na klijente. S druge strane, za klijente imamo poseban program komunikacije. Od njih dobijamo povratne informacije o zadovoljstvu našom uslugom, ispravljamo ono što nije dobro, a zadržavamo ono što jeste kako bismo ubuduće bolje poslovali.

Nameravamo da ostvarićemo i premašimo planove koje smo prošle godine postavili za ovu godinu. Ostajemo i dalje najprofitabilnije osiguranje u Srbiji. U pogledu privrede naše zemlje, životnog standarda, rasta i makroekonomije, vreme koje dolazi ide nam u prilog, pa mislim da celoj industriji predstoji rast.

Nama će 2020. godina biti ključna godina u pogledu digitalne transformacije. Digitalizacijom procesa rada i mogućnošću prodaje naših proizvoda putem interneta bavimo se već tri godine unazad, ali planiramo da sledeće godine zaokružimo taj proces. Od januara ćemo prvi na tržištu imati četiri robota koji će ubrzati naš rad tako što će zameniti zaposlene na suvoparnim, dosadnim, komplikovanim poslovima. Ti zaposleni će dobiti kreativnije, zanimljivije poslove, koji će ih više ispunjavati.

U 2020. godini želim puno zdravlja, sreće i uspeha svim građanima Srbije. Želim im da se osiguraju i brigu o neželjenim događajima i njihovim posledicama prepuste Generaliju, a da oni žive život punim plućima.”