Shop
Generali Srbija generalni sponzor virtuelnog Međunarodnog poljoprivrednog sajma

Generali Srbija generalni sponzor virtuelnog Međunarodnog poljoprivrednog sajma

Savremena poljoprivredna proizvodnja zahteva primenu savremenih tehnologija

23.12.2020.

 

Generali Osiguranje Srbija je devetu godinu zaredom strateški partner Novosadskog sajma i generalni sponzor Međunarodnog sajma poljoprivrede, koji je ove godine virtuelan.

Na virtuelnom štandu Generali Osiguranja Srbija, koji se nalazi na https://www.expoonline.rs/, posetioci će moći da se upoznaju sa proizvodima osiguranja poljoprivrede, životinja, mehanizacije i domaćinstva, i sa ostalim proizvodima kojima mogu finansijski zaštiti sebe, svoju porodicu i proizvodnju.

Povodom svečanog otvaranja sajma, predsednik Izvršnog odbora Dragan Filipović izjavio je: „Raznovrsnom ponudom u oblasti osiguranja želimo da pokažemo da smo spremni i sposobni da ponudimo punu podršku u zaštiti proizvodnje i raznovrsna preventivna rešenja. Generali Osiguranje Srbija veoma dobro razume potrebe poljoprivrednika i njihovu težnju da ishod svoje proizvodnje učine izvesnijim i zato nudi različite vidove osiguravajućih pokrića, bilo da se radi o individualnim poljoprivrednim proizvođačima, organizatorima poljoprivredne proizvodnje ili velikim kompanijama.”

U saradnji s novosadskim institutom BioSens, Generali Osiguranje Srbija lansiralo je aplikaciju Radar. Unapređena je i aplikacija za procenu šteta, koja omogućava mapiranje svih oštećenih parcela. Zahvaljujući ovoj aplikaciji, podaci i slike sa lica mesta automatski se čuvaju i šalju na obradu, a potom i na isplatu. Nabavkom vozila sa pogonom na četiri točka, nepovoljne vremenske prilike i teško pristupačni brdski i planinski tereni više nisu prepreka. Slušajući želje klijenata, kompanija je unapredila osiguranje jabučastog voća od prolećnog mraza.

Povodom predstavljanja osiguranja poljoprivrednog domaćinstva, Slobodan Veljković, direktor Sektora za osiguranje domaćinstva, malih i srednjih preduzeća i putno osiguranje, rekao je: „Kao što je poljoprivredna proizvodnja izložena brojnim rizicima, iznenadnim vremenskim nepogodama i nepredvidivim klimatskim uticajima koji mogu bitno uticati na prinose i znatno umanjiti prihode, tako je riziku izložena i nepokretna i pokretna imovina svakog poljoprivrednika. Osiguranjem poljoprivrednog domaćinstva uticaj ovih rizika se svodi na minimum i obezbeđuje se finansijska zaštita u slučaju štete. Vaš agrobiznis ne čine samo životinje i usevi, već čitavo gazdinstvo. Vi, kao mudar domaćin, pored životinja i useva ovim osiguranjem štitite stambene, ekonomske i pomoćne objekte, stvari, zalihe, mehanizaciju i ostala dobra, od širokog spektra rizika i obezbeđujete finansijsku zaštitu u slučaju štete ili nezgode.”

Generali Osiguranje Srbija svake sezone nastoji da poboljša uslugu i bude prvi izbor poljoprivrednika. Istovremeno se trudi da opravda ulogu doživotnog partnera uvođenjem inovacija i poboljšanjem usluga. Prioritet kompanije je da na teren izađe brzo, da dobro i pošteno proceni štetu i da je brzo isplati. Kompanija želi da bude razumljiva, brza, pouzdana, efikasna i uvek na raspolaganju klijentima.