Site name
Site name

Generali Osiguranje Srbija – partner SAM Akademije – edukativnog programa Srpske asocijacije menadžera

06.04.2021

Generali Osiguranje Srbija – partner SAM Akademije – edukativnog programa Srpske asocijacije menadžera


U subotu, 3. aprila počeo je program Srpske asocijacije menadžera – SAM Akademija, a jedan od prvih predavača bio je Dragan Filipović, predsednik Izvršnog odbora i CEO Generali Osiguranja Srbija.


SAM Akademija je program namenjen menadžerima, preduzetnicima, sadašnjim i budućim liderima. Generali Osiguranje Srbija prepoznalo je važnost ovog programa i podržalo Srpsku asocijaciju menadžera da prvoj generaliciji polaznika sticanje novih znanja i iskustava.
Akademiju su predavanjem na temu Corporate Strategy and Cross Functional Interactions, u okviru modula Business Strategy & Operations, otvorili Dragoljub Damljanović, Digital Grid Sales VP kompanije Schneider Electric i predsednik SAM-a i Dragan Filipović, predsednik Izvršnog odbora i CEO Generali Osiguranja Srbija.
„Raduje me činjenica što smo dobili priliku da podržimo program Srpske asocijacije menadžera i postanemo ponosni partner SAM Akademije. Smatram da se učenje ne završava sa školom i da je veoma važno usavršavati se tokom celog života. Generali Osiguranje Srbija nastoji da svojim zaposlenima omogući ovakvu vrstu napretka i rasta, kroz We Learn program i Generali Akademiju. Siguran sam da će iskustva koju će polaznici SAM Akademije čuti, doprineti sticanju novih, ali i obogaćenju već postojećih znanja i ideja”, rekao je Dragan Filipović.