Shop
Osiguranje ili štednja - najbolje je zajedno

Osiguranje ili štednja - najbolje je zajedno

Život je nepredvidiv i u trenu se sve može preokrenuti. Zato je važno pametno planirati i ne dozvoliti da vas život iznenadi.

23.01.2020.

Od rane mladosti učite i pripremate se za budućnost kako biste jednog dana sebi omogućili bezbrižan život. Po završetku srednje škole upisujete studije koje treba da vam pomognu da obezbedite pristojan posao, ili odmah počinjete da zarađujete. Dobar posao bi trebalo da vam donese dovoljno novca za tekuće potrebe, kvalitetan život i bezbrižno planiranje budućnosti. Kroz rad i iskustvo trudite se da se stalno usavršavate i nadograđujete svoje znanje.

Važna prekretnica u životu je osnivanje porodice. Odgovornost za vaše najbliže postaje vaš primarni izazov. Iako to ne želite da priznate, finansije su bitna stavka u životu. Porodica donosi dodatne troškove, pa možda i potrebu za dodatnim poslom. Takođe, uvek postoji potreba za nekim novim zadovoljstvom – egzotičnim putovanjem, promenom automobila, poklonom za 18. rođendan deteta.

Ma koliko želeli da uvek sve bude savršeno, svesni ste da je život nepredvidiv i da se u trenu sve može preokrenuti. Ukoliko odlučite da štedite u tradicionalnoj slamarici, sigurno ćete u težim trenucima uvek posegnuti za tim novcem. Samim tim svi planovi počinju da padaju u vodu i nemoguće ih je ostvariti. Dakle, važno je pametno planirati i ne dozvoliti da vas život iznenadi.

Štednja i osiguranje - bezbrižnosti i zaštita 

Pravovremeno planiranje i mudro donošenje odluka dokaz su da poštujete ono što vam je važno. Upravo zato kompanija Generali je osmislila paket koji je ujedno i štednja i osiguranje.

Naš paket vam omogućava da štedite novac, ali i da finansijski zaštitite svoje najmilije u slučaju nepredviđenih događaja, kao što je gubitak života usled bolesti. U slučaju gubitka života usled saobraćajne nezgode isplaćuje se trostruka osigurana suma suma, a za slučaj gubitka života usled bilo koje druge nezgode isplaćuje se dvostruka suma. Sva ova pokrića su zagarantovana i unapred poznata i siguran su finansijski oslonac porodici. Osiguranja koja će vam omogućiti da budete finansijski zbrinuti u slučaju invaliditeta usled nezgode ili teže bolesti možete dodatno ugovoriti.

Ako sve bude u redu tokom trajanja osiguranja, po njegovom isteku ste sebi i svojoj porodici obezbedili sigurni kapital i mogućnost da spremnije dočekate nove životne izazove.

Važno je proživeti svaki trenutak sa onima koji vas bezuslovno vole. Posvetiti im pažnju i stvarati uspomene. Učite iz prošlih iskustava i živite u sadašnjosti. Pretvorite brigu u zadovoljstvo. Planirajte na vreme, ne čekajte da vas život iznenadi.

Autor: Violeta Jovanović, agent prodaje u kompaniji Generali Osiguranje Srbija

Prijavi se i budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna