Site name
Site name

Kako da zaštitite zdravlje cele svoje porodice


Zdravstveno osiguranje - Zaštitite zdravlje porodice

Želiš da među prvima dobijaš
informacije o popustima i korisne savete?

06.10.2021.

Svima je zdrava i bezbrižna porodica glavni prioritet. Nažalost, dešavaju se neočekivane situacije kao što su nezgode ili zdravstveni problemi.

Ukoliko odaberete osiguranje koje vam odgovara, bićete sigurni da će članovi vaše porodice dobiti najbolju zdravstvenu negu, specijalizovano lečenje i brzu dijagnostiku. Važno je znati da vas osiguranje finansijski štiti.

zdravstveno osiguranje

Od opekotina koje su nastale tokom kuvanja pa sve do ozbiljnih oboljenja, u nastavku teksta ćemo vam pojasniti na koji način vam zdravstveno osiguranje pruža preko potrebnu zaštitu onda kada vam je najpotrebnija.

Dugoročna bolest

Svi žele da budu prisutni u važnim porodičnim trenucima. Ali dešavaju se neplanirane okolnosti, tako da se možete naći u situaciji da niste u mogućnosti da voljenim osobama pružite emotivnu, fizičku ili finansijsku podršku.

Bolesti poput srčanih ili malignih oboljenja mogu dovesti do hospitalizacije i skupih tretmana i pregleda. Smanjuje se i radna sposobnost, što predstavlja dodatno opterećenje za kućni budžet i celokupnu situaciju. U takvim trenucima najmanje vam je potreban dodatni stres oko finansija.

Ali, uz pravu polisu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, opterećenje i strahovi nestaju, tako da zajedno s porodicom možete da se usredsredite na ozdravljenje. Zdravstveno osiguranje u tom slučaju pokriva većinu nastalih troškova lečenja, hirurških zahvata i bolničke nege.

Iako se svi nadamo dugom i zdravom životu, ovakav vid zaštite pomaže nam da budemo dodatno rasterećeni.

Podrška za nezgode i nesrećne slučajeve

Da li ste ikada doživeli nezgodu ili ste bili na bolničkom lečenju? Niste jedini. Bilo da je povreda uzrokovana padom s bicikla, saplitanjem o igračku na podu ili prilikom kuvanja nedeljnog ručka, osiguranjem od nezgoda štitite se upravo od takvih situacija.

A ukoliko se nezgoda desi dok niste u svojoj zemlji, osiguranje za lečenje u inostranstvu pokriva troškove lečenja. U zavisnosti od paketa, možete dobiti i pokriće gubitka zarade tokom lečenja, tako da ćete se lakše fokusirati na oporavak.

Preventivna i svakodnevna zdravstvena nega

Svima nam je tokom godine potrebna konsultacija sa lekarom. Zdravstveno osiguranje ne pruža pomoć samo u slučaju dugoročnih oboljenja, već i na svakodnevnom nivou. Kad god treba da se obratite lekaru, ne morate brinuti o čekanju u redovima. Privatno osiguranje znači smanjenje vremena čekanja, naročito u situacijama kada vam je brzo potreban savet lekara ili hitna intervencija.

osiguranje od nezgoda

Preventivna nega ključna je stvar za zdravlje. Provera krvne slike, pritiska, mladeža i brojni drugi pregledi svakodnevno su vam dostupni. Zato istražite pogodnosti za klijente osiguravajuće kuće Generali.

 

Pročitajte i:

Kako da zaštitite svoje mališane kada vam pomažu u kuhinji

Kako se osiguranje menja kada postanete roditelj

Kako da pazite na ishranu i izbegavate grickalice

 

 

 

 

 

 

Prijavi se
Budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna