Site name
Site name

Kako da zaštitite telefon od hakera


kako-da-zastitite-telefon-od-hakera

Želiš da među prvima dobijaš
informacije o popustima i korisne savete?

14.04.2021.

Da li ste znali da se u periodu 2019–2020. pojavilo više od 124 miliona novih korisnika mobilnih telefona? Prema izveštaju sajta Data Reportal iz aprila 2020. godine, više od 4,57 milijardi ljudi sada koristi Internet.

Svi provodimo veliki deo dana umreženi, bilo da koristimo usluge onlajn bankarstva, da obavljamo finansijske transakcije ili delimo informacije. To je naročito izraženo sada kada je rad od kuće postao novi standard u poslovanju, a naše oslanjanje na tehnologiju znatno poraslo.

Zbog toga je od suštinske važnosti da se zaštitimo i sprečimo pokušaje hakovanja što bolje možemo. Ako preuzmete aplikacije za zaštitu od hakovanja, time ćete uvesti dodatni nivo zaštite. Uz to, ako se ne povežete na javni Wi-Fi mrežu i ne date dozvolu funkciji za automatsko prijavljivanje, smanjujete rizik od hakovanja. Pogledajte ovaj snimak koji pruža savete za borbu protiv zlonamernih hakera.

 

Zaštita vašeg telefona je bitna. Pored zaštite od napada hakera, vaš smart telefon je potrebno da zašitite i od oštećenja ekrana. Osim što narušava izgled i funkcionalnosti telefona, to može biti i prilično skupo. Osigurajte ekran mobilnog telefona od oštećenja i bezbrižno ga koristite.

Zanima vas kako da zaštitie ekran vašeg pametnog telefona? Pročitajte i sledeće:

Kako zaštiti ekran pamentog telefona

Prijavi se
Budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna