Shop
Video: Kako izbeći bakterije i viruse kojima smo okruženi

Video: Kako izbeći bakterije i viruse kojima smo okruženi

Zdravlje je najvažnije. Budite odgovorni - ne raznosite bakterije i viruse i ne rizikujte da se zarazite. Pogledajte na koji način se možete zaštititi.

15.04.2020.

Prečesto svoje zdravlje uzimamo zdravo za gotovo. Međutim, kada dođe do toga da nam je ono ugroženo - tada počnemo da obraćamo pažnju. Prehlada i grip nas veoma iscrpe i mogu da traju i nedeljama. Ove bolesti se lako šire i brzo prenose, te smo veoma izloženi zarazi. O tome svedoči i trenutna situacija sa korona virusom.

Ipak, dobra stvar je što postoje mere predostrožnosti koje svako od nas može preduzeti kako bismo izbegli prenošenje bakterija i virusa u svakodnevnoj interakciji s ljudima. Mikrobi se vrlo lako mogu preneti s jedne osobe na drugu, a često se kriju na najneobičnijim mestima. Pored izbegavanja kontakta s prijateljima, kolegama i članovima šire i uže porodice koji kašlju ili kijaju, potrebno je naravno i održavati higijenu ruku i biti odgovoran prema drugima.

Pogledajte video kako biste otkrili koja su to neočekivana mesta na kojima se bakterije i virusi kriju, kao i kako se zaštititi od njih.

Prijavi se i budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna