Shop
Životno osiguranje za bezbrižnu budućnost

Životno osiguranje za bezbrižnu budućnost

Svi mi težimo srećnom i dugovečnom životu i u skladu s tim postavljamo svoje ciljeve. Retko razmišljamo o situacijama koje nam mogu omesti planove. Ipak, treba imati na umu da se neželjene situacije ne dešavaju uvek nekom drugom.

03.10.2019.

Svi mi težimo srećnom i dugovečnom životu i u skladu s tim postavljamo svoje ciljeve. Retko razmišljamo o situacijama koje nam mogu omesti planove.

Ipak, treba imati na umu da se neželjene situacije ne dešavaju uvek nekom drugom. Okretanje glave od mogućih problema i filozofija „neće valjda baš meni da se desi” može nas skupo koštati, a toga nažalost postanemo svesni kada bude kasno. Da biste bili spremni za ovakve nepredvive, ali sasvim moguće situacije, mislite unapred. Naš savet je životno osiguranje.

Većina građana razvijenih zemalja ima polisu životnog osiguranja, a kako je u Srbiji?

U svetu je životno osiguranje najpopularnije osiguranje i najzastupljeniji oblik štednje. U Japanu oko 90% stanovništva ima životno osiguranje, a u SAD skoro svako ima bar dve polise. U Evropi čak 60% ukupne naplaćene premije čine životna osiguranja, dok u Srbiji, iako broj ovih polisa raste, ima ih manje od 10% građana. Građani zapadnoevropskih zemalja u osiguranje prosečno ulažu preko 1200 evra, a u Srbiji oko 23 evra. Da li to znači da građani Srbije manje vode računa o budućnosti? Ne, to verovatno znači da je informisanost o značaju i prednostima osiguranja nedovoljna.

Polisa životnog osiguranja ne donosi samo sigurnost, već je i pametna investicija

Očigledno je da u razvijenom svetu ljudi znaju da je životno osiguranje pametna investicija i da zahvaljujući polisi osiguranje ne pokazuju samo brigu o svojoj budućnosti, nego i o budućnost svojih bližnjih.

Životno osiguranje takođe može predstavljati i dugoročni vid štednje, ulaganje koje obezbeđuje finansijsku podršku u kasnijim godinama života.

Na godišnjem nivou, polisa osiguranja života je jeftinija od mnogih svakodnevnih, često nepotrebnih, troškova.

Životno osiguranje za svakoga

Postoji veliki izbor raznih vrsta životnog osiguranja. Možete da ugovorite ono koje vam najviše odgovara i da odredite koliku ćete godišnju premiju plaćati. Polisu životnog osiguranja možete ugovoriti na maksimalni broj godina (npr. 40), do određene starosti (npr. do 65. godine) ili doživotno – to zavisi isključivo od vaših želja, potreba i finansijskih mogućnosti.

Životno osiguranje kao vid zaštite: Četiri paketa za različite potrebe

Generali Osiguranje Srbija nudi četiri paketa životnog osiguranja koja će vam omogućiti da vi i vaša porodica u slučaju neželjenih događaja budete zbrinuti.

Classic obezbeđuje sigurnost za vas i za vaše najdraže. Prednost ovog paketa je niska premija osiguranja, kojom sebi i svojoj porodici obezbeđujete visoke osigurane sume.

Credit Life je odličan izbor za one koji imaju stambeni kredit: u slučaju neželjenog događaja porodica je finansijski zaštićena jer ne nasleđuje dug po kreditu.

Premium Protect je paket za vas ako želite vrhunsku medicinsku uslugu za sebe i članove porodice. Pored osnovnog osiguranja života, ovaj paket vam omogućava pristup najboljim lekarima sveta kroz pokriće Generali Best Doctors.

Life Concept je za one koji žele redovnu brigu o zdravlju i zaštitu od rizika neke od 20 težih bolesti.

Kada birate životno osiguranje, bitno je da se dobro informišete i izaberete paket koji najviše odgovara vašim potrebama. Verujemo da ćete posle toga sa mnogo manje briga uživati u svakom trenutku sa vašim najmilijima.

 

Prijavi se i budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna