Shop
Pobrinite se za budućnost svog deteta na vreme uz štedno osiguranje za decu

Pobrinite se za budućnost svog deteta na vreme uz štedno osiguranje za decu

Ljubav, pažnja i strpljenje ključni su za razvoj svakog deteta, ali podjednako je važno na vreme razmišljati o njihovoj budućnosti i finansijski ih zbrinuti.

09.01.2020.

Svaki roditelj se trudi da svom detetu pruži bezbrižno detinjstvo i odrastanje, a to nije nimalo lak zadatak. Ljubav, pažnja i strpljenje ključni su za razvoj svakog deteta, ali podjednako je važno na vreme razmišljati o njihovoj budućnosti i finansijski ih zbrinuti. Jedan od načina da budete sigurni da će vaša deca imati finansijsku podršku kada im ona bude najpotrebnija jeste štedno osiguranje za decu. Generali Osiguranje Srbija u ponudi ima dve vrste.

Za bezbrižno odrastanje vaše dece

Ugovaranjem polise Junior 5+ obezbedićete detetu finansijsku podršku tokom školovanja ili kada bude poželelo da se osamostali. Uz ovu polisu možete ugovoriti i dopunska osiguranja koja pružaju novčanu pomoć u slučaju eventualnih zdravstvenih problema deteta. Dopunska osiguranja pokrivaju hitne hirurške intervencije, prelom kosti i lečenje u inostranstvu.

Junior 5+ i dopunska osiguranja mogu da ugovore i bake i deke ili drugi rođaci koji žele na ovaj način da pomognu detetu u sticanju finansijske samostalnosti ili u slučaju neželjenih događaja. Članovi porodice mogu i da se dogovore da zajedno uplaćuju premiju, a da jedna osoba, npr. jedan od detetovih roditelja, bude ugovarač osiguranja. Štedno osiguranje za decu će obezbediti bezbrižno odrastanje vašeg deteta, a vi ćete u potpunosti moći da uživate u tom prelepom periodu života.

Stipendija za školovanje

Kako deca rastu, polako počinju da planiraju svoj život i da razmišljaju čime će se baviti u budućnosti. Kao svaki brižan roditelj i vi sigurno želite da detetu obezbedite finansijsku podršku za punoletstvo. Zato smo osmislili stipendijsku ličnu rentu, štednju za budućnost vašeg deteta. Ovim osiguranjem može se osigurati dete od trenutka rođenja do 14. godine pristupne starosti. Stipendija se detetu isplaćuje kada navrši 18. ili 19. godinu života, a može se iskoristiti za školovanje ili u druge svrhe. Premija za stipendijsku ličnu rentu može se uplaćivati mesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje, a postoji i mogućnost oslobađanja od daljeg plaćanja premije u slučaju neželjenih događaja. Vi birate visinu i dinamiku uplata. Po isteku trajanja osiguranja, ugovorena osigurana suma isplaćuje se kao stipendija tokom četiri, pet, šest ili sedam godina – takođe po vašem izboru. Stipendija se isplaćuje mesečno ili godišnje, a iznos zavisi od visine uplaćene premije. Sve što vas zanima o štednji za detetovu budućnost pogledajte na stranici Generali Stipendija.

Dečja sigurnost počinje kod kuće

Pored svih finansijskih odluka i sigurnosti koju želite da obezbedite svom detetu, najvažnije je da mu u svakom trenutku pružite bezuslovnu ljubav i podršku. Porodica treba da bude mirna luka i utočište, da deci pruži bezbrižno detinjstvo i mladalačko samopouzdanje i pomogne im da ostvare svoje ciljeve. Generali je tu da vas na ovom roditeljskom putu podrži.

 

 

Prijavi se i budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna