Shop

Pogodnosti za klijente

Popusti za klijente dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

Kao lider u oblasti dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja sa najdužim iskustvom u ovoj oblasti,pored najšire ponude dobrovoljnih zdravstvenih osiguranja, omogućili smo klijentima i određene pogodnosti prilikom korišćenja usluga u partnerskim kompanijama.

Kako se koriste pogodnosti za klijente?

Prilikom odlaska u neku od partnerskih ustanova, potrebno je da pokažete svoju karticu zdravstvenog osiguranja i neki od identifikacionih dokumenata (npr. lična karta ili pasoš).

Gde se mogu koristiti pogodnosti za klijente?

Pogodnosti za klijente:

  • 10% popusta na kupovinu uređaja za opšte zdravlje i fitnes
  • 10% popusta na kupovinu medicinskih uređaja za ličnu upotrebu
  • 15% popusta na kupovinu uređaja za decu

eKlinika Solutions bavi se prodajom savremenih medicinskih uređaja za prevenciju i pravovremenu dijagnostiku, fitnes uređaja i uređaja namenjenih unapređenju opšteg zdravlja. Posvećeni smo prevenciji i kontroli hroničnih oboljenja i poboljšanju ishoda lečenja. Zato se zalažemo za primenu inovativnih rešenja i digitalizaciju sistema zdravstvene zaštite.

U našem asortimanu nalaze se najsavremeniji uređaji svetski priznatih brendova.

Posetite naš sajt i krenite putem zdravlja već danas!

Telefon: 064 8649654

E-pošta: office@eklinikasolutions.com
https://eklinikasolutions.com/

Pogodnosti za klijente:

  • 15% na redovnu cenu svojih proizvoda na kupovinu Laguninih izdanja

Knjižarski lanac Delfi je vodeći privatni knjižarski lanac u Srbiji sa 39 knjižara u svim većim gradovima u Srbiji i najvećom internet prodavnicom u regionu. DELFI je osnovala IP Laguna, vodeći domaći izdavač i jedan od najvećih u regionu, sa vizijom da se standardi u oblasti izdavaštva i plasmana knjiga podignu na viši nivo. DELFI knjižare i IP Laguna blisko sarađuju i rade pod prepoznatljivim brendom - Laguna Klub čitalaca sa preko 450.000 članova koji uživaju pogodonosti kupovine knjiga sa popustom i redovno se vraćaju.

Kontakt telefon:  011/ 715 50 50

www.delfi.rs

Pogodnosti za klijente:

  • 25%  za fizičkalica na sve usluge
  • 25%  na edukaciju i radionice
  • 25%  na paket od 5 sesija – coaching sesija i team coaching-a

Coaching Association for Resourceful Serbia  je Udruženje profesionalnih koučeva i trenera. Svi članovi CARS-a, su profesionalni, međunarodno sertifikovani koučevi i treneri, koji svoje znanje i ekspertizu stavljaju u službu podrške i pomoći pojedincima i grupama koje žele da rade na svom ličnom i profesionalnom razvoju.

Obuke koje su u ponudi:             

NLP Practitioner, NLP Master, Coaching sesije, Team Coaching i Tailor made radionice.

Kontakt telefon:

www.coachingserbia.com

Pogodnosti za klijente:

  • 10% na sve usluge estetske i plastične hirurgije
  • 10% na sve usluge estetske medicine
  • 10% na sve hirurške intervencije i operacije
  • 10% na sve usluge laserske operacije hemoroida, vena i laserske liposukcije
  • 20% na sve usluge neinvazivnih tretmana lica i vrata (biorevitalizacija, mikronidling, ultrazvučna špatula)
  • Gratis svetlosna terapija lica i vrata (fotopodmlađivanje)

U Hirurgiji Dr Đoković rade univerzitetski profesori i doktori medicinskih nauka, a ponosimo se i svojim humanim i saosećajnim srednjim stručnim kadrom.

Kontakt telefoni: +38111285125; +381641195934
www.hirurgijadrdjokovic.com

Pogodnosti za klijente:

  • 12% popusta na pansionske usluge U hotelu I apartmanima MONS-za osiguranike
  • 6% popusta na pansionske usluge u hotelu I aprtmanu MONS za članove porodica osiguranika koji nisu osigurani

MONS Hotel & Apartments nalazi se pored crkve u samom centru Zlatibora, na 300 metara od jezera. Izolovani su od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Sa svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, MONS predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje svih generacija. Ponudu upotpunjuju SPA centar sa raznolikim sadržajem (sauna, parno kupatilo, slana soba, hidromasažna kada, topla klupa), igraonica za najmladje, lobi bar, FUN zona (konzola XBOX), fitnes sala, bicikli za odrasle i decu, masaže. Za ljubitelje prirode uživanje počinje istog trenutka kada napuste hotel, jer na samo 50m udaljenosti počinju zlatiborski pašnjaci i borova šuma.

Kontakt telefon: 031/ 848 005

www.mons-zlatibor.com

PS Centar

Pogodnosti za klijente:

  • 20% popusta na redovnu cenu usluga: psihološka procena ličnosti za potrebe profesionalne orijentacije, psihološka procena ličnosti za potrebe karijernog savetovanja, analiza individualnih potencijala, autogeni trening.
  • 10% popusta na redovnu cenu usluga za ndividualne psihoterapijske seanse u trajanu od 50 minuta

Psihološko savetovalište Centar uspešno pomaže osobama i kompanijama u njihovom rastu i razvoju, zahvaljujući iskusnim psiholozima koji su njegov deo. Osim individualne, bračne i porodične psihoterapije, psihološkog savetovanja i psihodijagnostike, kako za decu, adolescente i odrasle osobe, u ponudi je i širok asortiman usluga iz oblasti poslovne psihologije, HR konsaltinga, edukativnih usluga, usluga profesionalne orijentacije i karijernog savetovanja. 

Kontakt telefon: 011 /324 73 69

www.pscentar.com       

Pogodnosti za klijente:

  • 10% popusta na sve usluge Wellness & Spa centara u Crowne Plazi i na Adi ciganliji
  • 20% na članarine Wellness &Fitness centar u hotelu Park
  • 10% na masaže i tretmane

Wellness i fitness klubovi „Saruna“, osnovani su sa idejom da omoguće najbolji način zaštite i unapređenje zdravlja, kondicije i generalnog psihofizičkog stanja. U proteklih 16 godina rada i stručnog usavršavanja, Saruna tim je osmislio i unapredio programe za očuvanje zdravlja i održavanje forme kao i za prevazilaženje stresa i stanja izazvnih bržim načinom života.

Posetite Saruna klubove i učinite pravu stvar za sebe!

Kontakt telefon:  011/ 220 41 93

www.saruna.rs

Lider u preventivnoj medicini i neinvazivnoj dijagnostici.

Pogodnosti za klijente:

  • 30% popusta na Kompletan metabolički pregled
  • 30% popusta na Osnovni metabolički pregled
  • 30% popusta na Nutricionistički pregled

Centar dr Gifing je osnovan 2003 godine, kada je prepoznata potreba rešavanja problema poput gojaznosti i pothranjenosti, kao i drugih metaboličkih problema. Metodologija rada i pristup pacijentu je potpuno individualan, pa se na osnovu rezultata i analiza pristupa izradi specifičnog Programa dr Gifing. 

 Program ishrane dr Gifing je do sada koristilo više od 90 000 ljudi, u Srbiji, kao i u regionu. 

Program ishrane je prilagođen za sve starosne grupe, za decu, odrasle, penzionere, zatim prilagođen je za trudnice, porodilje, sportiste, kao i osobe sa specifičnim zdravstvenim problemima."

Kontakt telefon: 011/ 635  06 35

www.drgifing.com

Pogodnosti za klijente:

  • 10% na usluge estetske hirurgije

Atlas je prva srpska privatna bolnica fokusirana na hirurške usluge koje pružaju vrhunski stručnjaci.Atlas klinika

Bolnica radi 24 h dnevno, 365 dana u godini a prostire se na dva moderna i luksuzna objekta površine  1600m² u samom centru Beograda.

Atlas estetika na čelu sa Dr Igorom Georgijevim, Dr Lazarom Pajevićem i  Dr Natašom Popović, pruža sve vidove hirurških i nehirurških intervencija lica, kože, estetike grudi, tela, muške estetike, hirurgije šake, pojačanog znojenja, antiaging-a i uslugu mommy makeovera. Višedecenijsko iskustvo, moderna oprema, profesionalan pristup i veliki broj zadovoljnih pacijenata razlog su da Vaše poverenje ukažete našem ekspertskom timu.

 

Kontakt telefon:  011/ 785 88 88  0-24h

www.atlasklinika.rs

www.atlasestetika.rs

Pogodnosti za klijente:

  • 20% popusta na mesečnu pretplatu za grupne treniAtlas je prva srpska privatna bolnica fokusirana na hirurške usluge koje pružaju vrhunski stručnjaci.

Warrior Factory je jedinstvena sala koja je prvenstveno namenjena poboljšanju zdravlja, fizičke pripremljenosti i sportskih performansi. To je mesto za svakoga ko želi da dođe do željenog fitnes cilja, bilo da je to rekreacija, kondiciona priprema za neki sport, poboljšanje snage i funkcionalnosti ili pak korekcija posture.

U ponudi su dva različita grupna trening programa za koje se možete opredeliti – PHM funkcionalni trening i Combat condition trening.

Adresa: Staro sajmište, ulica Zemunski put 7-9
Kontakt tel: 064 2040247
www.warriorfactory.rs

Pogodnosti za klijente:

  • 30% popusta na individualne coaching sesije za fizička licaRoad HR
  • 30% na wingwave coaching sesije za fizička lica
  • 30% na sesije hipnoterapije za fizička lica

 

ROAD HR se bavi ličnim i profesionalnim razvojem pojedinaca i zaposlenih u kompanijama. Naš rad sa pojedincima zasnovan je na upotrebi savremenih i proverenih tehnika ličnog i profesionalnog razvoja koje služe za eliminaciju stresa, rešavanje emotivnih i mentalnih blokada kao i postizanje učinkovitosti i ciljeva.

Uglješa Atanacković, sertifikovani je Life, Business & Sport Performance Coach (European Coaching Association), Wingwave coach (Besser-Siegmund Institut, Hamburg, Germany) i Hipnoterapeut (International Hypnosis Association) sa višegodišnjim iskustvo u radu sa individualcima i grupama.

 

Kontakt telefon: 060/394-3286

www.road.rs

Pogodnosti za klijente se odnose na sledeće aktivnosti sa

  • 30% od redovne cene za pulsna dijgnostikaLotos Ajurveda
  • 30% od redovne cene za objašnjenje dominantne energije (doše)
  • 30% od redovne cene za utvrđivanje eventualnog postojanja neravnoteže
  • 30% od redovne cene za davete za njihovo urvnnoteženje

Isto važi i za jednu osobu koju povede sa sobom.

Svaka osoba koja dođe na konsultcije, na poklon dobija i jednu od najboljih knjiga o Ajurvedi: “Savremena Ajurveda”, prof. Sharme (na srpskom jeziku).

Značenje, primena, dijagnostika i lečenje kod Ajurvede

Ajurveda, stara indijska medicina, se zasnivana tvrdnji da je svaki čovek satkan od tri vrste energije (doše), čiji se raspored, dominacija i ravnoteža utvrđuju preko pulsa osobe (pulsnadijagnostika). Fokusira se na čitav organizam čoveka, kao celinu.Neuravnotežene energije (doše)su preduslov za nastanak bolesti, tako da utvrđivanje neravnoteže,predstavlja otkrivanje bolesti pre negošto se ona manifestuje. Terpija koja se primenjuje u Ajurvedi za uravnoteženje doša su različite za svaku osobu I isključivo bazirana na biljnimpreparatima.

Prim.dr sc.med. Verica Lela Ilić

Ajurvedski lekar

 

Kontakt telefon: 064/180 9373

Email: lotosajurveda@gmail.com

Pogodnosti za klijenteMujen lux Kopaonik

  • 10 % popusta na usluge smeštaja,restoranske usluge kao i usluge wellness centra. U periodu od 1.4. do 1.12. (van sezone). Jedno noćenje  gratis za goste koji su uplatili 6 noćenja u objektu, a korisnici su Generali Osiguranja.
  • 10% popusta na usluge smeštaja, restorana i wellnessa u periodu od 1.12. do 1.4. (u sezoni).
  • Deca do 12 godina imaju 5o% pousta, a deca od 0 do 2 godine gratis.

Isto važi i za jednu osobu koju gost povede sa sobom.

MujEn lux Kopaonik raspolaže sa udobnim apartmanima različitih kategorija, hotelskim restoranom, wellness i spa zonom kao i teretanom i kardio programom.

Za Osiguranike   Kompanije Generali Osiguranje Srbijau okviru loyality programa za zdravlje  pripremili smo posebne pogodnosti za kvalitetan odmor u našim objektima.

Kontakt telefon: 036/427 327, 064/869 78 15

Email: info@mujentravel.rs

http://mujenlux.com/

Pogodnosti za klijente:

  • 30% popusta na personalne treningeFitness One
  • 30% popusta na grupne treninge sa trenerom
  • 30% popusta na godišnju pretplatu za korišćenje teretane
  • 30% popusta na mesečnu pretplatu za korišćenje teretane, uz konsultacije trenera i pisanje programa
  • 10% popusta na klasično korišćenje teretane

 

Fitness One” je savremeno opremljena muška i ženska teretana, sa uključenim kardio programom usluga. Korektivna gimnastika, fizička procena i priprema sportista, saniranje stanja posle povreda i personalni treninzi, koje imamo u ponudi, jesu razlog da Vaše poverenje ukažete našem stručnom timu.

O klijentima brine stručni tim sačinjen od 5 fizioterapeuta, 2 profesora DIF-a, licenciranih fitness instruktora, specijalsta fizijatara sportske medicine i specijalista ortopedije.

Teretana radi svakoga dana od 8-23h, u luksuznom objektu površine 500m2.

Adresa: Bulevar Kraljice Marije147, TC “Interšped”, Kragujevac

Kontakt telefon:  034/204 248

E-mail: f1teretana@gmail.com

www.fitnessone.rs

Pogodnosti za klijente:

  • Popust 10% na ukupnu naknadu za medicinsku konsultacijuVisMedic

 

VisMedic online klinika (platforma za telemedicinu) omogućava video konsultacije sa lekarima uz pomoć svima dostupne opreme – računara ili mobilnog telefona sa pristupom internetu. Putem VisMedica, pacijent može dobiti zdravstveni savet ili sekundarno lekarsko mišljenje od lekara iz najboljih klinika, jednostavno i brzo. Uz značajnu uštedu vremena i novca, VisMedic pruža potpunu posvećenost doktora. Kratko uputstvo o funkcionisanju platforme možete naći na: https://vismedic.com/rs/kako-funkcionise

 

Kontakt telefon:  011/323 4995

vismedic.rs

Pogodnosti za klijente:

  • 20% popusta na redovne cene
  • 20% popusta za pohadjanje letnjih i zimskih seminara

 

Taiđi ćuan je simbol zdravog života, pribranog uma, duhovne budnosti i emocionalne stabilnosti.

Sinonim je za fizičko zdravlje, dugovečnost, snažnu životnu energiju i vitalnost. Po najnovijim svetskim istraživanjima proglašen je za najefikasniju  metodu za otklanjanje stresa i mentalne napetosti.

Pokreti su prirodni, opušteni, meki, kružni i vezani za abdominalno disanje. Kombinacija ovakvog disanja, pokreta i usmernog uma dovodi do dubokog opuštanja, što oslobađa od stresa zarobljenu vitalnu energiju.

Revitalizuju se fizički i psihički kvaliteti: bistar um i duh, brže prilagođavanje, aktivna adaptacija životnim i radnim zahtevima, druželjubivost i tolerancija. Povećava se mentalna sposobnost, moć koncentracije i memorija.

Taiđi ćuan svakog pojedinca vodi do najboljih rezultata po preciznom planu i programu prilagodjenom individualnim mogućnostima.

Vežba se u prostorijama kluba u Lazarevićevoj br. 4, Beograd a u letnjim mesecima u prirodi.

 

Adresa: Lazarevićeva 4, Beograd

Kontakt telefon:  064/22 00 260

www.thaichihuankang.com

Pogodnosti za klijente:

  • 20% popusta na grupne i individualne časove joge
  • 20% popusta na vežbe disanja
  • 20% popusta vodjenu meditaciju 
  • 10%  popusta na ostale usluge (masaže, tretmani, konsultacije, edukacije)                                

Holistička  akademija  Maya  je udruženje profesionalaca koji kroz holistički pristup pojedincima i timovima pomažu u ličnom i timskom razvoju. Zastupljeni su joga, meditacija, sport i rekreacija, različiti tipovi masaža, tradicionalna i integrativna medicina, energetski i drugi holistički pravci.

Povećanje energetskih  potencijala, mentalni mir i emocionalna stabilnost su nagrada svih aktivnosti usmerenih ka holističkom razvoju ličnosti.  Posebno smo ponosni na svoje iskustvo i rezultate u radu sa vrhunskim sportistima.

 

Adresa: Takovska 45a/I, Beograd

Kontakt telefon:  065 870 4513

 www.holisticka-akademija.com