Shop
Generali HR tim  osvojio tri nagrade na prvom izboru najboljih u menadžmentu ljudskih resursa

Generali HR tim osvojio tri nagrade na prvom izboru najboljih u menadžmentu ljudskih resursa

25.12.2019.

Tim Direkcije za ljudske resurse i organizaciju dobio je vredna priznanja na prvom izboru najboljih u menadžmentu ljudskih resursa u Srbiji, u organizaciji Resurs grupe i Instituta za menadžment ljudskih resursa.

Na osnovu prijava za različite kategorije, ocenjivane su jasno definisane vizije, kreativni pristupi, originalnost i generalni doprinos rada ljudskih resursa u okviru kompanija u kojima funkcionišu.

U oštroj  konkurenciji, upravo Generali tim iz Direkcije za ljudske resurse i organizaciju osvojio je prve nagrade u čak tri kategorije i to priznanje za Najbolji HR tim, za Najbolju strategiju upravljanja talentima, kao i za Najbolju strategiju razvoja.

Za ovaj veliki uspeh, zaslužena je cela Direkcija za ljudske resurse i organizaciju, jer bez dobrog i uigranog tima, ne bismo postigli rezultate koji su nas i kvalifikovali za dobijene nagrade i priznanja. Generali tim na ovom događaju predstavljali su Ana Glovacki, Bojana Vujanović, Marija Pantelić i Marko Matić, predvođeni direktorom Direkcije, Milanom Nestorovićem.