Site name
Site name

Prednosti rada sa nama

Važno nam je ono što je tebi važno.

Slobodno vreme je prilika da razvijaš svoje strasti i hobije.

Zato imamo opciju fleksibilnog radnog vremena (na posao dolazimo između 7h i 10h, a kući odlazimo između 15h i 18h) i mogućnost rada van kancelarije - nama je sasvim u redu da radiš od kuće, sa reke, iz kafića.

U kompaniji smo napravili sobu za odmor – prostor za predah i neobavezno druženje sa kolegama.

Organizujemo mnoge sportske aktivnosti, što je super prilika za rekreaciju, druženje i jačanje timskog duha.

Znamo da roditeljstvo nije lako. Zato se trudimo da kolegama omogućimo da provode više vremena sa svojom decom. Roditelji đaka prvaka imaju slobodan prvi školski dan, mališane svake godine obradujemo novogodišnjim paketićima, a koleginice po povratku sa porodiljskog bolovanja imaju pravo na skraćeno radno vreme.

Ništa ne prija kao dobra pozorišna predstava posle sadržajnog radnog dana. Naši zaposleni zato rado koriste sjajne popuste za kulturna dešavanja u gradu.

Planiranje godišnjeg odmora može zadati dosta glavobolje, najčešće zbog troškova. Ne i našim zaposlenima, jer imaju popuste na turističke aranžmane kod partnerskih agencija.

Brinemo i o zdravlju svojih zaposlenih: jednom godišnje obezbeđujemo dobrovoljni sistematski pregled, a tu su i pogodnosti dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja i privatnog penzionog osiguranja.