Site name
Site name

 

IT TEHNIČAR U BEOGRADU


Konstantno poboljšavamo kvalitet svog poslovanja čineći naše proizvode i usluge dostupnijim i lakšim za korišćenje, ali i tehničke uslove rada naših zaposlenih. Kako bi sve funkcionisalo na najbolji mogući način, naši IT tehničari se svakodnevno trude da odgovore na potrebe i zahteve koleginica i kolega, kada je u pitanju tehnička podrška poslovanju. Zahvaljujući njihovim ozbiljnom pristupu i trudu, naši zaposleni rade brže i efikasnije. Trenutno tražimo novu osobu koja će na poziciji IT tehničara ojačati naš tim u Beogradu.

Kao IT tehničar:

  • instaliraćeš i konfigurisaćeš korisničke računare
  • davaćeš podršku korisnicima u radu sa računarskom opremom
  • instaliraćeš, podešavaćeš i optimizovaćeš računarske sisteme i mreže na udaljenim lokacijama
  • instaliraćeš i održavaćeš softver i hardver na udaljenim lokacijama
  • konfigurisaćeš korisničke profile
  • održavaćeš računarsku opremu

Generali ti širi krila ukoliko imaš završenu višu školu tehničkog usmerenja, najmanje dve godine relevantnog radnog iskustva (poželjno) i napredno znanje rada u Microsoft Windows sistemu (poznavanje drugih operativnih sistema, softvera i sertifikata je prednost). Ukolliko te odlikuju timski duh, analitičnost, usmerenost na interne klijente i aktivan si vozač, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE. Pošalji nam svoj CV do 3. novembra 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.