Site name
Site name

 

INVESTICIONI ANALITIČAR U BEOGRADU

Klijenti Generali Osiguranja Srbija žele da im se novac koji ulože u naše proizvode osiguranja isplati. Za nas je vrlo važno da njihova sredstva ulažemo sigurno i ekonomično, jer tako ostvarujemo rezultate na obostrano zadovoljstvo. Praćenje ekonomskih parametara i tržišta hartija od vrednosti veoma je odgovoran, ali dinamičan i zanimljiv posao. Da bi naše kolege koje se time bave bile još efikasnije, njihovom timu potreban je novi investicioni analitičar u Beogradu.

Kao investicioni analitičar:

  • pronalazićeš, analiziraćeš i tumačićeš podatke sa tržišta hartija od vrednosti
  • pratićeš makroekonomske parametre
  • analiziraćeš postojeći i projektovaćeš budući portfolio ulaganja
  • sačinjavaćeš interne izveštaje i izveštaje za potrebe regulatora i Grupe
  • pratićeš usklađenost investiranja sa domaćom regulativom i propisima Grupe

Generali širi svoja krila svim kandidatima koji su završili ekonomski fakultet ili FON i imaju godinu dana odgovarajućeg radnog iskustva. Očekujemo da se služiš engleskim jezikom na naprednom nivou, a ukoliko su tvoje odlike proaktivnost, analitičnost i sposobnost rešavanja složenih problema, imaš još veće šanse da postaneš deo našeg tima.

Ugovor je na određeno vreme.

PRIJAVI SE do 26. oktobra 2019. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.