Site name
Site name

Uslužni likvidator šteta motornih vozila u Beogradu

Generali Osiguranje Srbija nastoji da svojim klijentima i njihovim potrebama pristupi profesionalno u svim situacijama, a naročito kada im se dogodi šteta. Naš tim likvidatora se upravo u tim trenucima trudi da na što bolji i efikasniji način obavi svoj deo posla, kako bi klijenti bili zadovoljni. Trenutno tražimo uslužnog likvidatora šteta motornih vozila, koji će biti podrška našim saradnicima u Sektoru za procenu i likvidaciju šteta motornih vozila u Beogradu i okolini.

Kao uslužni likvidator šteta motornih vozila:

  • prikupljaćeš neophodnu dokumentaciju i vršićeš likvidaciju šteta
  • sarađivaćeš sa osiguranikom, oštećenikom i proceniteljem radi utvrđivanja osnova i visine odštetnog zahteva
  • razgovaraćeš sa svedocima, pripremaćeš izjave i izveštaje vezano za utvrđivanje načina nastanka štete
  • kontrolisaćeš osnovanost odštetnog zahteva uz pravilnu primenu uslova osiguranja, zakonskih odredbi i drugih pravnih propisa
  • obračunavaćeš naknade šteta, organizovaćeš izradu naloga za isplatu štete, vansudskih poravnanja i slaćeš odluke o rešavanju šteta, određivaćeš osnov za regres prilikom likvidacije štete
  • pratićeš i prikupljaćeš cene materijala i usluga na tržištu

Generali širi krila svim kandidatima koji su završili saobraćajni ili mašinski fakultet i žele da svoja prva profesionalna iskustva i praktična znanja steknu u velikom i organizovanom sistemu. Od tebe očekujemo proaktivnost i preciznost u radu, a ukoliko te odlikuju analitičnost i dobre komunikacijske veštine, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE do 25. septembra 2019. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.