Site name
Site name

LIKVIDATOR ŠTETA/ZAHTEVA ZA NAKNADU U BEOGRADU


Kao kompanija nastojimo da svojim klijentima i njihovim potrebama pristupimo profesionalno u svim situacijama, a naročito kada je u pitanju brzina odgovora i obrade njihovih zahteva za naknadu. Naš tim likvidatora se upravo u tim trenucima trudi da na što bolji i efikasniji način obavi svoj deo posla, kako bi klijenti bili zadovoljni. Trenutno tražimo likvidatora šteta/zahteva za naknadu u Beogradu, koji će naš tim učiniti još efikasnijim. Ukoliko vas privlači rad u osiguranju i uživate u radu sa klijentima, a pritom imate i mogućnost rada na daljinu, možda smo baš mi pravi izbor da potražite svoju šansu.

Šta ćeš raditi?

  • obrađivaćeš zahteve za ispatu naknada/šteta po polisama životnog, dopunskog zdravstvenog i osiguranja od posledica nesrećnog slučaja
  • kontrolisaćeš osnovanost zahteva i obračunavati iznos za isplatu
  • pribavljaćeš neophodnu dokumentaciju u procesu likvidacije zahteva bićeš u kontaktu sa osiguranikom
  • obrađivaćeš prigovore klijenata  
  • predlagaćeš proceduralna i tehnička unapređenja i učestvovati u njihovoj realizaciji
  • pripremaćeš finansijske, statističke i druge izveštaje koji se tiču zahteva za naknadu

Širimo krila svima koji imaju završen fakultet, imaju viši nivo znanja engleskog jezika, kao i radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima (prednost imaju kandidati sa iskustvom u životnom osiguranju). Od tebe očekujemo proaktivnost i preciznost u radu, a ukoliko te odlikuju analitičnost i dobre komunikacijske veštine, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE. Pošalji nam svoj CV do 2. avgusta 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.