Site name
Site name

 

Saradnik za regrutaciju u Beogradu

Nama su ljudi najvažniji i zato, pronaći dobre i uspešne kandidate težak je, odgovoran, ali i lep posao. Da li želiš da budeš deo tima koji regrutuje i bira najbolje ljude za našu kompaniju?

Na poziciji saradnika za regrutaciju:

  • kreiraćeš i objavljivaćeš konkurse za zapošljavanje, vršićeš selekciju biografija i kontaktiraćeš sa potencijalnim kandidatima
  • identifikovaćeš i unapređivaćeš osnovne segmente iskustva kandidata u vezi sa procesom regrutacije i selekcije
  • organizovaćeš i administriraćeš proces regrutacije i selekcije
  • razvijaćeš nove kanale regrutacije i unapređivaćeš regrutaciju putem društvenih mreža
  • sprovodićeš proces regrutacije i selekcije (kontaktiranje kandidata, testiranje, intervjuisanje, pisanje izveštaja)
  • administriraćeš proces regrutacije i selekcije kandidata kroz platformu
  • učestvovaćeš u employer branding aktivnostima

Generali širi krila svim kandidatima koji su završili fakultet (poželjno filozofski fakultet ili Fakultet organizacionih nauka) i imaju do dve godine iskustva na poslovima regrutacije i selekcije. Ukoliko se služiš engleskim jezikom na naprednom nivou, odlikuju te analitičnost, dobra organizacija i inspiriše te timski rad, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE. Pošalji nam svoj CV do 6. avgusta 2021. godine. Neka Generali tim bude i tvoj tim.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji uđu u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs dajete saglasnost da se vaši lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.