Site name
Site name

 

LEKAR CENZOR U BEOGRADU

 

Generali Osiguranje Srbija, kao jedan od lidera na tržištu osiguranja, vodi računa o potrebama klijenata. Naročito kada im je ugroženo zdravlje, nastojimo da svojom stručnošću i efikasnim timskim radom sa medicinske strane, što brže rešimo njihove zahteve. Zato proširujemo tim lekara cenzora u Beogradu. Ukoliko želiš da mu se pridružiš, prijavi se na naš konkurs.

Na radnom mestu lekara cenzora:

  • procenjivaćeš osnovanost odštetnih zahteva u skladu sa uslovima osiguranja i lekarskom praksom
  • u postupku obrade šteta davaćeš stručno mišljenje u skladu sa lekarskom praksom
  • pružaćeš stručnu pomoć likvidatorima za dostavljanje dodatne medicinske dokumentacije
  • davaćeš predloge za unapređenje procesa rada i uslova osiguranja

Generali ti širi krila ukoliko imaš završen medicinski fakultet, barem godinu dana relevantnog radnog iskustva i služiš se engleskim jezikom na naprednom nivou. Ako te odlikuju analitičnost, usmerenost na detalje i pouzdanost, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće

PRIJAVI SE. Pošalji nam svoj CV do 12. avgusta 2019. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.