Site name
Site name

 

ANALITIČAR BAZE PODATAKA U BEOGRADU

 

Pravovremeno prikupljanje i analiza različitih vrsta podataka, ključ su uspeha u svemu, a naročito u poslovanju jedne finansijske institucije kakva je Generali Osguranje Srbija. Kako bi našim zaposlenima svi potrebni podaci i analize bili lako dostupni, jasni i upotrebljivi, potrebno je da naše kolege iz Direkcije za IT obezbede sigurno i pouzdano upravljanje bazama podataka. Upravo zbog toga smo u potrazi za novom osobom na poziciji analitičar baze podataka, koja će ojačati naš tim u okviru Direkcije za IT.

Na poziciji analitičar baze podataka:

  • održavaćeš i unapređivaćeš sisteme za izveštavanje i za automatizaciju poslovnih procesa
  • pružaćeš podršku u poslovnim procesima koji se odnose na izveštavanja za koja postoje obavezujući rokovi – analiza podataka i izrade izveštaja
  • razvijaćeš rešenja na MS SQL Server platformi (izrada izveštaja, modelovanje podataka, TSQL programiranje, Reporting Services, Analysis Services)
  • analiziraćeš i optimizovaćeš performanse baze podataka

Generali ti širi krila ukoliko imaš završen FON, matematički ili elektrotehnički fakultet i najmanje godinu dana iskustva na sličnim ili istim poslovima. Ukoliko govoriš engleski na naprednom nivou, a uz to te odlikuju analitičnost i usmerenost na detalje, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE. Pošalji nam svoj CV do 14. juna 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.