Site name
Site name

Vest

Prijava štete na vozilu 24 sata dnevno uz zakazivanje pregleda vozila

31.10.2017

 S ciljem unapređenja usluge, Generali Osiguranje Srbija pored telefonske prijave štete od novembra uvodi i telefonsko zakazivanje procene štete na motornim vozilima. Klijenti kasko i obaveznog osiguranja motornih vozila moći će da prijave štetu na vozilu putem Kontakt centra 24 časa dnevno, a pregled i procenu štete moći će da zakažu radnim danima od 8 do 18 časova.

Generali Osiguranje Srbija ovim brzim, lakim i komfornim načinom prijave štete svojim korisnicima omogućava značajnu uštedu vremena.

Usluga zakazivanja procene štete za sada je dostupna samo na teritoriji Beograda, sa namerom da se uskoro proširi i na ostatak Srbije.

Tokom 2016. godine Generali Osiguranju Srbija podneto je ukupno 24.410 odštetnih zahteva po osnovu osiguranja na motornim vozilima. Prema Pregledu osiguranja i šteta u obaveznom osiguranju vlasnika motornih vozila od odgovornosti za štetu pričinjenu trećim licima Narodne banke Srbije za april 2017. godine, ažurnost Generali Osiguranja Srbija u isplati šteta je 98,90%.