Sigurniji zajedno

U prilici smo da vam predstavimo ponudu proizvoda Banca Intesa koji će vam pomoći da unapredite upravljanje finansijama i osiguranjem.



Saradnjom sa Banca Intesa nudimo vam jedinstvene proizvode i usluge iz domena finansija i osiguranja. Ovo partnerstvo je osmišljeno s ciljem da pruži dodatnu vrednost i sigurnost našim klijentima.

Depoziti – Specijalna ponuda za oročenu štednju

Iskoristite priliku da povećate svoju ušteđevinu uz Banca Intesa ponudu za oročenu štednju. Sredstva možete oročiti za period od 12 do 36 meseci uz specijalne uslove. Više informacija i kako da iskoristite ovu ponudu možete pronaći ovde.

Investicioni fondovi – Ulaganje u budućnost

Razmislite o ulaganju u neki od investicionih fondova Intesa Investa, koji su dostupni u ponudi Banca Intesa. Iskoristite priliku da investiranjem u investicione fondove potencijalno uvećate vaša novčana sredstva i ostvarite dugoročne ciljeve. Saznajte više o fondovima i kako započeti sa investiranjem ovde.

Stambeni krediti – Korak ka vašem domu

Ukoliko razmišljate o kupovini ili renoviranju doma, naše partnerstvo sa Banca Intesa omogućava vam pristup konkurentnim uslovima za stambene kredite. Realizujte svoje snove o idealnom domu uz povoljne uslove finansiranja. Detalje o stambenim kreditima i kako aplicirati za iste možete pogledati ovde.