Shop
Prva Family Friendly finansijska organizacija u Srbiji

Prva Family Friendly finansijska organizacija u Srbiji

Već tri godine smo ponosni vlasnici sertifikata Family Friendly Enterprise. Nastavljamo da brinemo o svojim zaposlenima i trudimo se da uvodimo nove pogodnosti.

15.10.2021.

 

Generali Osiguranje Srbija je prva finansijska organizacija u Srbiji i regionu koja je 2018. godine dobila sertifikat Family Friendly Enterprise. Sertifikat se dodeljuje kompanijama koje kroz različite benefite i pogodnosti pomažu svojim zaposlenima i podržavaju ih da lakše usklade obaveze na poslu sa privatnim životom.

Kao društveno odgovorna kompanija koja shvata važnost zadovoljstva svojih ljudi, aktivno se bavimo uvođenjem pogodnosti za zaposlene još od 2015. godine. Tada smo počeli da negujemo kulturu brige o zaposlenima i ne nameravamo da se zaustavimo.

Tri godine smo ponosni vlasnici  sertifikata Family Friendly Enterprise, koji dodeljuje konsultantska kuća TMS CEE d.o.o. Od kada smo dobili osnovni sertifikat, uveli smo nove pogodnosti: poklone za novorođenčad, slobodan dan i skraćeno radno vreme za roditelje čija deca polaze u vrtić ili prvi razred osnovne škole, slobodne dane za tate kojima se rodila beba, novčane pozajmice, skraćeno radno vreme u slučaju privatnih obaveza, kao i kombinovani način rada. Osnovali smo tim koji je posvećen jačanju naše kulture brižnosti, a stalna tema naših fidbek sastanka je usklađenost između poslovnog i privatnog života.

Pripremamo se da pored osnovnog dobijemo i puni sertifikat, što će biti još jedna potvrda našeg uspešnog porodično odgovornog poslovanja.