Site name
Site name

 

SARADNIK ZA SAOSIGURANJE, REOSIGURANJE I FRONTING POSLOVE U BEOGRADU

 

Želiš nove izazove i imaš ambiciju da svojim radom doprineseš jednoj od najvećih osiguravajućih kuća u Srbiji? Generali Osiguranje Srbija želi da angažuje saradnika za saosiguranje, reosiguranje i fronting poslove koji će se pridružiti timu za korporativne klijente i pomoći u ostvarivanju naše želje da svojim klijentima budemo doživotni partner. Novi član tima će imati ključnu ulogu u obezbeđivanju blagovremene i tačne administracije reosiguranih i saosiguranih rizika kao i reosiguranih šteta kroz proaktivno pomaganje našim specijalistima, a kako bi se postigao visok nivo zadovoljstva naših klijenata  i reosiguravača.

Kao saradnik za saosiguranje, reosiguranje i fronting poslove:

  • vršićeš prijavu rizika i šteta u reosiguranju uključujući administraciju reosiguranih fakultativnih rizika i šteta
  • koordinisaćeš sa inostranim fronting partnerima radi sprovođenja programa osiguranja i reosiguranja za multinacionalne kompanije (fronting poslovi)
  • analiziraćeš postojeće ugovore reosiguranja i sprovođenje njihove primene pri izradi ponude osiguranja u saradnji sa preuzimačima rizika korporativnih klijenata
  • učestvovaćeš u pripremi podataka za obnovu postojećih i novih ugovora reosiguranja
  • pravićeš mesečne i kvartalne statističke izveštaje reosiguranja, preglede troškova i premija reosiguranja i saosiguranja
  • izrađivaćeš fakture reosiguranja
  • pratićeš knjigovodstvene izveštaje po fakturisanim reosiguranim poslovima
  • izrađivaćeš procedure iz oblasti reosiguranja, saosiguranja i fronting poslova.

Generali širi svoja krila svim visoko obrazovanim kandidatima ekonomskog, organizacionog ili tehničkog usmerenja. Možeš imati radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, ali nije presudno. Od tebe očekujemo dobro poznavanje engleskog jezika kao i Excel-a. Ako si analitičan i sistematičan, orijentisan ka timskom radu i u stanju da radiš pod kratkim rokovima i pritiskom, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE. Pošalji nam svoj CV do 5. novembra 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.