Site name
Site name

 

AKTUAR ZA ŽIVOTNA OSIGURANJA U BEOGRADU

 

Želiš nove izazove i imaš ambiciju da budeš jedan od nosilaca budućih promena u našoj kompaniji? Pred tobom je odlična prilika koja ti omogućava da se pridružiš našem stručnom timu aktuara. Veoma su nam važni dobra procena, analiza i predviđanje, pa se na taj način trudimo da konstantno unapređujemo naše poslovanje i tako budemo doživotni partner našim klijentima. Upravo zbog toga ojačavamo naš tim aktuara i tražimo novog aktuara za životna osiguranja.

Kao aktuar za životna osiguranja:

  • projektovaćeš i razvijaćeš nove proizvode životnog osiguranja
  • pripremaćeš podatke i proračune za mišljenje o finansijskim izveštajima iz domena životnog osiguranja
  • pripremaćeš podatke za mišljenje o predlozima akata poslovne politike i njihovim izmenama i dopunama, kao i o sprovođenju politike iz domena životnog osiguranja
  • obračunavaćeš tehničke rezerve životnog osiguranja za lokalne potrebe kao i za potrebe Generali grupe, u skladu sa različitim regulativama, pravilnicima i standardima izveštavanja
  • realizovaćeš aktivnosti projekata koji se tiču aktuarskih poslova životnih osiguranja
  • pratićeš zakonske i druge propise iz oblasti aktuarstva

Generali ti širi svoja krila ukoliko imaš završen fakultet matematičkog, tehničkog ili ekonomskog usmerenja. Od tebe očekujemo analitičko razmišljanje i dobro poznavanje engleskog jezika. Ako se odlično služiš kompjuterom i dobro se snalaziš u različitim softverima, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE. Pošalji nam svoj CV do 5. novembra 2021. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

 

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.