Site name
Site name

MENADŽER ZA KONTROLU MEDIC CALL CENTRA U BEOGRADu

 

Ne postoji ništa bitnije u svakodnevnom životu bilo koga od nas, od sopstvenog zdravlja i zdravlja naših najbližih. Generali Osiguranje Srbija kao kompanija koja je na prvom mestu u Srbiji u oblasti dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, posebno vodi računa o uslugama koje pruža svojim klijentima, kao i njihovim trenutnim potrebama. Kada  se javi zdravstveni problem, klijenti se prvo obraćaju našem stručnom medicinskom timu kolega, u okviru Medic Call centra. Oni su ključna karika u što bržem i efikasnijem obezbeđivanju potrebne nege za one kojima je to potrebno, upućivanjem u merodavnu zdravstvenu ustanovu, što je pre moguće. Brzinu njihovog tima uslovljava dobra organizovanost i zato ga ojačavamo novim menadžerom za kontrolu Medic Call centra.

Kao menadžer za kontrolu Medic Call centra:

  • kontrolisaćeš kvalitet usluge koju Medic Call centar pruža klijentima i izveštavaćeš po ključnim parametrima
  • vršićeš analizu kvaliteta poziva u domenu mediciske struke i oblasti osiguranja
  • predlagaćeš i razvijaćeš poslovna rešenja u cilju poboljšanja kvaliteta i efikasnosti procesa rada
  • analiziraćeš izveštaje i informacije dobijene od Medic Call centra i izvodićeš zaključke o kvalitetu pružene usluge
  • pratićeš korespodenciju koja se odvija preko e-maila između zaposlenih u Medic Call centru i osiguranika, kao i zaposlenih u Društvu
  • davaćeš predlog za obračun mesečne fakture za usluge pružene od strane Medic Call centra
  • pružaćeš podršku u radu zaposlenima koji rade na poslovima vezanim za dobrovoljno zdravstveno osiguranje
  • analiziraćeš ankete NPS-a koje se odnose na rad Medic Call centra
  • pratićeš i analiziraćeš prigovore i žalbe klijenata iz domena Medic Call centra

Generali širi krila svim kandidatima koji imaju najmanje srednju školu medicinskog usmerenja, više od godinu dana iskustva rada na poslovima u oblasti medicine ili osiguranja i služe se engleskim jezikom na konverzacijskom nivou. Ukoliko dobro komuniciraš sa ljudima, timski si igrač, odlikuje te usmerenost na klijente i aktivan si vozač, tvoje šanse da postaneš deo našeg tima su još veće.

PRIJAVI SE do 7. decembra 2019. godine.

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Srbija a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.