Shop
Originalni pokloni za praznike su najbolji izbor

Originalni pokloni za praznike su najbolji izbor

Bliže nam se omiljeni zimski praznici, a sa njima i važan zadatak: kupiti savršene poklone za porodicu i prijatelje. Pogledajte naše predloge.

19.12.2019.

Izlozi su ukrašeni, na TV-u se emituju praznični filmovi. Bliže nam se omiljeni zimski praznici, a sa njima i važan zadatak: kupiti savršene poklone za porodicu i prijatelje. Izađite iz šablona i ove godine umesto klasičnih poklonite nešto inovativno i maštovito. Evo naših predloga za praznične poklone koji su originalni, a nisu skupi.

Neobični pokloni su uvek u modi

Prijatelje koji prate trendove često je teško obradovati neobičnim poklonima. Ako tražite neki odevni predmet, zašto ne biste odustali od uobičajene ponude i potražili neki nesvakidašnji ili retro komad? Možete čak i osmisliti neki svoj dizajn ili poruku u autentičnom stilu drage osobe kojoj je poklon namenjen i to odštampati na majici ili duksu.

Zanimljivi pokloni koje možete napraviti sami

Još više ćete obradovati prijatelje poklonima koje ste sami napravili. Ljubitelju kafe koji ne može da funkcioniše bez ovog crnog napitka poklonite veselu šolju za kafu. Potrebna vam je jedna bela šolja. Nabavite boje za staklo ili keramiku, nalepnice ili stari lak za nokte, ispišite poruku koja će vlasnika šolje nasmejati u rano jutro ili oslikajte neki duhoviti motiv. Dajte svojoj kreativnosti na volju i bićete i sami iznenađeni rezultatom.

Zajedničke fotografije za najlepše emocije

Fotografije sa prijateljima ili članovima porodice podsećaju na lepe uspomene i bude emocije. Možete ih izraditi i uramiti ili napraviti album u koji ćete hronološki poređati fotografije sa nekog važnog događaja ili putovanja na kojem ste zajedno bili.

Ako ste kreativac, poklonite za praznike sliku ili crtež čiji ste vi autor. Može to biti nešto iz vaše mašte, a možete se poslužiti fotografijom. Bilo da se odlučite za sliku, crtež ili fotografiju, možete ih uramiti kao pravo umetničko delo.

Interesantni pokloni koji prate savremenu tehnologiju

Za članove porodice i prijatelje koji su ljubitelji tehnologije imate veliki izbor najraznovrsnijih uređaja. Savršen poklon za njih može biti eksterna baterija ili bežični punjač za mobilni telefon, ili možda prenosiva laserska tastatura.  

Kreativni pokloni koji izmamljuju osmeh

Mnoge poklone lako možete naručiti preko interneta. Izdvajamo neobičnu 3D mesec LED lampu ili veliku greb-mapu sveta, idealan poklon za one koji vole da putuju. Vlasnik mape tako može označiti sve države u kojima je bio. Mapa se može uramiti i okačiti na zid kao lep ukras.

Slatki pokloni

Svoje najmilije možete obradovati slatkišima. Napravite ih i upakujte sami i ne samo da ćete pokloniti nešto kvalitetno, već ćete i uštedeti novac. Ako niste spretni u kuhinji, napravite zanimljiv aranžman suvog voća i orašastih plodova u lepoj staklenoj tegli. Ili kupite čokoladice, keksiće i bombone koje ćete sa ispisanim novogodišnjim željama staviti u ukrasnu kutiju. Odličan praznični poklon je i čuveni kuglof sa orašastim plodovima ili suvim voćem. Možete ga postaviti na lepu tacnu i upakovati u celofan, uvezati crvenom mašnom i pokloniti uz čestitku.

Pokloni za zdrav život

Ako vam ništa od navedenog ne odgovara, podstaknite poklonom one koji su odlučili da počnu da žive zdravije. Budućim jogijima će sigurno koristiti gumena prostirka za jogu, a ljubiteljima fitnesa članska karta za trening koji je u trendu.

Prepustite se mašti i zanimljivim poklonom pokažite bliskim osobama da mislite na njih i da ih volite. To i jeste suština darivanja za praznike.

 

Prijavi se i budi uvek u toku sa najnovijim ponudama i korisnim informacijama

Polja označena * su obavezna